Görüş Bildir
Haberler
Kadlec Şampiyonluğun Tadını Çıkarıyor

Kadlec Şampiyonluğun Tadını Çıkarıyor

Fatih
08.05.2014 - 21:20

Kadlec Şampiyonluğun Tadını Çıkarıyor

Fenerbahçe'nin Çek futbolcusu Michal Kadlec kulüp televizyonuna Fenerbahçe ve şampiyonluk hakkında açıklamalar yaptı.

Michal Kadlec Fenerbahçe'deki ilk sezonunda yaşadıklarını ve kulüp hakkındaki görüşlerini Fenerbahçe TV 'ye değerlendirdi.

'Sezon başında buraya geldiğimde şampiyon olmak istediğimizi dile getirmiştim. Ve sonunda bu hedefimize ulaştık. Bu şampiyonluğun Fenerbahçe için önemini biliyorum, ve bunun tadını çıkarmaya çalışıyorum.' diyerek sarı lacivertli kulüpte yaşadığı şampiyonluktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Kadlec, Fenerbahçe taraftarına da değindi. Kadlec, Fenerbahçe taraftarı için 'Dünyanın hiçbir yerinde takımını bu kadar motive eden seyirci topluluğu görmemiştim.' yorumunu yaptı.

Çek futbolcu 'Fenerbahçe kariyerim için yeni bir sayfa. Sürekli forma şansı bulamıyorum, ama sürekli sonuna kadar çalışıyorum. Forma şansı bulsam da, bulamasam da profesyonel anlamda kendimi işime vermeye çalıştım. Bunu da iyi yaptığıma inanıyorum. Şans bulduğumda da en iyi şekilde göstermeye çalıştım.' şeklinde konuşurken MP Antalyaspor maçını unutamadığını da sözlerine ekledi. Kadlec 'Antalyaspor maçında 2 gol atmıştımve gerçekten çok mutluydum. Uzun bir aradan sonra seyircimizin önüne çıktım ve bunu 2 golle süsledim. Maçtan önce de Hasan Ali artık zamanı geldi, bir şeyler yapmalısın. 2 gol atmalısın demişti. Ben de ona En az bir gol atacaksın ve onun sevincini benle yaşa demiştim. Maçtan önce konuşmuştuk ve gol sevinçlerini arkadaşlarımla beraber çok güzel kutladım. Benim için en unutulmaz maçlardan biri.' diyerek sözlerini tamamladı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın