Görüş Bildir
Haberler
Kadınların Hayallerini Süsleyen Bebek Gibi Bir Cildin Sırrı: Adım Adım Hydrafacial Tazeliği!

Kadınların Hayallerini Süsleyen Bebek Gibi Bir Cildin Sırrı: Adım Adım Hydrafacial Tazeliği!

Yeni nesil cilt bakımı Hydrafacial, komplike ve etkili sonuçlar elde ettiğimiz bir cilt yenileme sistemi. Teknolojisi ve uygulamaya özel olarak üretilen saf içerikleriyle birçok ödül almış, dünyanın en güvenilir dermatoloji sertifikalarına sahip, bir deneyenin bir daha hayatından çıkarmak istemeyeceği harika bir uygulama. Daha yakından bakalım...

Not: Bu bir tanıtım içeriğidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cildiniz hiç bu kadar derinden temizlenmemişti.

Cildiniz hiç bu kadar derinden temizlenmemişti.

Hydrafacial cilt bakımını vazgeçilmez kılan ilk adım, cildi, tüm katmanlarında derinlemesine temizliyor olması. Hydrafacial yaptırdıktan sonra cilt temizliğinin anlamı sizin içinde değişecek ve evde yaptıklarımızla cilt temizliğinin neden pek mümkün olmadığını tecrübe etmiş olacaksınız. 

Gözeneklerin nazikçe açılmasının ardından, vakumlu sistemi ile deriyi alt katmanlarından itibaren nazikçe, öylesine etkili bir şekilde temizler ki bu ışıltıyı her gün yüzünüzde, ayna karşısında,  yeniden yeniden görmek isterseniz. Hydrafacial, tazelenmiş, ışıl ışıl ve sağlıkla parlayan bir cilt hediye eder. Üstelik tek seansta.

Hydrafacial Cilt Bakımının En Büyük Sırrı Vortex Teknolojisi

Hydrafacial Cilt Bakımının En Büyük Sırrı Vortex Teknolojisi

Uygulamanın tüm aşamaları Hydrafacial cihazının patentli başlıkları ile el değmeden gerçekleştirilir. Vortex teknolojisi sayesinde başlıklar etkin bir kuvvetle çalışırken cildi hırpalamaz, gözeneklerin formuna zarar vermez, tahriş ya da herhangi bir ağrı hissedilmez.  

Hydrapeel başlıklarla vortex teknolojisinin birleşmesi, güçlü bir vakum etkisi elde etmemizi sağlar. Uygulanan saf içerikler, vortex etkisi ile derin dokulara etkili bir şekilde nüfuz eder, cilt yüzeyini nazikçe soyar. Her aşamada dokular arası etki elde edebilmemizi sağlayan güçlü vortex teknolojisi, uygulama sırasında masaj etkisi şeklinde hissedilir.

Tek Kullanımlık Hydrapeel Başlıklarla Cilt Bakımında Maksimum Hijyen

Tek Kullanımlık Hydrapeel Başlıklarla Cilt Bakımında Maksimum Hijyen

Cilt bakımının, önemli püf noktalarından biri akne ve sivilceler temizlenirken, cilt yüzeyinde bir yerden başka bir yere bulaşmadan uzaklaştırılmasıdır. Profesyonel cilt bakımının önemi, bu tür nüanslarda saklıdır. Bu küçük detay, geçmek bilmeyen akne halinin en yaygın sebeplerinden biridir. Çünkü akne daha fazla cilt temizliğine ihtiyaç duyar, fakat gereken özen gösterilmeden yapılan, yanlış cilt bakımı, akne taşınmasına neden olur. Sivilcelerinizi sıkmayın derken bütün cilt uzmanları bu durumu işaret ederler. 

Hydrafacial uygulaması tek kullanımlık, kişiye özel başlıklarla yapılır. Vakumlu vortex başlıklar, akne ve yağ butonlarından çıkan kiri cilt yüzeyinde taşınmadan, kuvvetle çeker alır. Kişiye özel paketlerden çıkan başlıklar, uygulama sonrasında atılır. Hydrafacial cildi derinlemesine temizlemekle kalmaz, muazzam bir hijyen sağlar.

Her Yaşta Tüm Cilt Tipleri İçin Uygun ve Etkili Bir Cilt Bakımı

Her Yaşta Tüm Cilt Tipleri İçin Uygun ve Etkili Bir Cilt Bakımı

Cildin hassasiyet derecesine göre ayarlanabilen Hydrapeel uçlar mavi, turuncu, beyaz ve yeşil olmak üzere dört ayrı renktedir. Farklı yüzeylere sahip, farklı fonksiyonları olan ayarlanabilir başlıklar sayesinde her cilt tipinin ihtiyaçlarına göre uygulama yapmak mümkündür. 

İnce çizgiler ve kırışıkların yok eden, cildi sıkılaştıran ve derin bir nemlendirme sağlayan Hydrafacial aynı zamanda leke tedavisinde de etkili sonuçlar elde etmemizi sağlayan bir bakım sistemidir. Siyah nokta ve ergenlik sivilcelerinin bakımında en popüler uygula tartışmasız Hydrafacial cilt bakımıdır. Cilt tonunu düzenler ve cildi canlandırır.

Yetişkin kadın ve erkeklerin cilt bakımı rutinine eklemesi gereken, düzenli kullanımda anti-aging koruma sağlayan Hydrafacial, akne problemi ve sebum dengesi sorunu olan genç kadın ve erkeklerin kullanımına uygun, son derece güvenilir bir uygulamadır.

Orijinal Hydrafacial İçerikleri

Hydrafacial uygulamasının tüm aşamalarında cihaz için özel olarak üretilmiş içerikler kullanılmaktadır. Uzun araştırmalar sonucunda üretilen antioksidanlar, peptitler, aydınlatıcı ajanlar, asitler sayesinde uygulamanın etkisi artar. İlk seanstan itibaren cilt hızla canlanır ve tazelenir. Deri altı dokulara kadar etki eden özel iksirlerin etkisi uzun süre devam eder.

DermaBuilder, GlySal Asit Peeling, Antiox, Activ-4, Beta-HD en çok kullanılan Hydrafacial solüsyonlarından bazılardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

45 Dakikada Yenilenmiş Bir Cilt

45 Dakikada Yenilenmiş Bir Cilt

Tek seansta ışıl ışıl bir cilde kavuşmanızı sağlayan Hydrafacial İstanbul cilt bakımı ve güzellik dünyasının en popüler uygulamalarından biri çünkü en fazla 45 dakika içinde cildinizi tazeler, ışıl ışıl ve capcanlı bir ifadeye kavuşmanızı sağlar.  Bu kadar etkili bir yöntemin bu derece pratik olması Hydrafacial’ı diğer cilt bakımlarından ayıran en önemli özelliklerinden bir başkasıdır. 

Öğlen yemeği arasında dahi kolayca yaptırabileceğiniz, son derece pratik, ağrısız ve acısız bir cilt bakımı ve aynı zamanda yaşlanma karşıtı koruma sistemi olan Hydrafacial 5 temel aşamada uygulanır.

Hydrafacial Activ-4 ile cilt temizlenir.

Gözeneklere biriken kiri tahliye edebilmek ve cildi derinlemesine temizleyebilmek için öncelikle epidermisin üst katmanının yumuşatılması gerekir. Hydrafacial Activ-4 solüsyon cildi vakum uygulamasına hazırlar. Berraklaştırıcı ve canlandırıcı özelliği olan solüsyon uygulandıktan sonra vakumlu başlık yardımıyla tüm yüz, boyun ve dekolte bölgesi derinlemesine temizlenir.

Hydrafacial GlySal ile cilt nazikçe soyulur!

Hydrafacial GlySal ile cilt nazikçe soyulur!

Salisilik asidin ününü son günlerde duymayan kalmamıştır herhalde. Cildi ölü hücrelerden arındırmak için kullanılan asit peeling içeriklerinden biri, salisilik asit. Hydrafacial için özel olarak üretilen GlySal Asit Peeling solüsyonu hem salisilik asit hem de glikolik asit içeriyor. Yani çok daha etkili ve bir o kadar nazik bir peeling uygulaması elde etmemizi sağlıyor. İkinci aşama tamamlandığında cildiniz tamamen tazelenmiş, yenilenmiş durumda.

Cildin ihtiyacı olan her şey için bir Hydrafacial serum var!

Yaşlanma karşıtı bir seruma ihtiyacı olanlar için DermaBuilder, Hydrafacial uygulamasının en ünlü ve mucizeler yaratan içeriği olarak tercih edilebilir. Aynı anda birden fazla serum uygulamak da mümkün. Diyelim ki ince kırışıklar ve leke sorunu olan bir cildiniz var, o zaman uygulamaya Britenol serum eklenebilir. 

Temizlenmiş, peeling ile ölü deriden soyularak tazelenmiş ve vakum teknolojisi sayesinde tüm kirinden ve ölü hücrelerden arındırılmış olan cildinize, el değmeden uygulanan yüksek kaliteli serumlar, cildin tüm katmanlarına maksimum derece etki eder. Hydrafacial, cildin yeniden yapılanmasını bu şekilde sağlar.

Antioksidanlar ve Doyasıya Nem

Antioksidanlar ve Doyasıya Nem

İsminden de tahmin edeceğiniz gibi Hydrafacial’ın en büyük amacı cildi nemlendirmek ve uzun süre nemli kalmasını sağlamaktır. Nem, cildin tüm yüzeylerinde antioksidan etki elde ettiğimizde kalıcı olabilir. Bunun için de cildin temizlenmesi ve ölü derinin soyulması gerekir ki nemlendirmek üzere uygulanan içerikler etki edebilsin. 

İlk üç aşamadan geçtikten sonra Antiox, Antiox-6, Beta HD gibi yüksek nemlendirme sağlayan solüsyonlar kullanılır. Bu aşamada cilt neme doyar. Derin dokulardan itibaren antioksidan içeriklerle sağlanan nemlendirme, uzun süre etki eder.

Kırmızı ve mavi ışıkla uygulama son bulur.

Hydrafacial uygulamasının son aşaması LED Işık Terapisi dediğimiz aşamadır. Kırmızı ve mavi olmak üzere iki farklı renkte ışık kullanılır. Kırmızı ışık, cilt altı dokularda kolajen üretimini tetikler ve lifting etkisi sağlar. Mavi ışık, uygulamanın sonunda cildin sakinleşmesi için kullanılır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ceren yildirim

Yaptırıyorum ayda bir. ilk iki gün süper parıldıyo cilt fakat 2-3 gün sonra eski haline dönüyor.