Görüş Bildir
Haberler
Kadınları Etkilemek İçin Sahip Olmanız Gereken 10 Şey

etiket Kadınları Etkilemek İçin Sahip Olmanız Gereken 10 Şey

Onedio Medya
08.03.2013 - 17:08 Son Güncelleme: 14.03.2013 - 18:10

1- Beyaz Dişler

1- Beyaz Dişler

Dişlerinizi beyaz tutun. Gülümsemek karşı cinsi etkilemede bir numaralı silahınız. Yani beyaz dişler bizler için tavus kuşunun kuyruğu gibi. Dişlerinizi düzenli fırçalayın, gerekirse dişçinizi ziyaret edin.

2- Havalı Bir Kol Saati

2- Havalı Bir Kol Saati

Erkeklerin biricik aksesuarları saat kadınların da dikkatini en çok çeken aksesuarların başında geliyor. Sadece bir saat ile kalitenizi belli edebilirsiniz.

3- Romantizm

3- Romantizm

Dünyanın en gerçekçi, en mantıklı erkeği olsanız bile, biraz romantizm delikanlılığınızı bozmaz. Mesela mumlar. Mumlarla aydınlatılmış bir ortamda ne söylerseniz söyleyin mutlaka romantik olursunuz. Muma, iki kadeh de şarap eklemeyi başarırsanız değmeyin keyfinize. Kitaplığınızda mutlaka birkaç şiir kitabı bulunsun. Bir, iki kıtayı da ezberleyip bir punduna getirdiğinizde mırıldanın. Etkisine inanamayacaksınız. Ya çiçekler? Çiçeklerdeki sihri tahmin bile edemezsiniz. Bir kırmızı gülün duvarları nasıl yıktığına, kapıları nasıl açtığına hayret edeceksiniz.

4- Deri Cüzdan

4- Deri Cüzdan

Yemeğin hesabını öderken cüzdanınız ödediğiniz paradan daha çok ilgi çekiyor, biliyor muydunuz?

5- Rahatlık

5- Rahatlık

Beyler biraz cool olun. Uzaklara dalın, düşünceli bakın çünkü kadınlar mutluluğu erkeklerde çekici bulmuyor! Yıllardır cevabını bulamadığınız 'kadınlar neden kötü çocuklardan hoşlanır' sorusunun cevabı işte tam burada gizli. Mutlu görünmedikleri için!

6- Bakım ve Güzel Koku

6- Bakım ve Güzel Koku

Giyiminize, el ve ayak temizliğinize, kokunuza çok dikkat etmelisiniz. Öyle, “Beni her halimle kabul etsin,” devri çoktan geçti. Bir kadın, erkeğin yanına gelirken nasıl makyaj yapıyorsa, saçına, giyimine özen gösteriyorsa, siz de öyle olmalısınız. Kendinize verdiğiniz önem, ona verdiğiniz önemin de bir göstergesidir.

7- Bilgi

7- Bilgi

En azından fallar ve burçlar hakkında. Kadınların neredeyse %90’ı burç ve fallarla ilgilidir. Burç kitaplarını okuyarak, burçların özelliklerini öğrenerek işe başlayabilirsiniz. Burcunu söylediği an özelliklerini sıraladığınızda hayranlıkla bakacaktır size. Bir de fal var tabii. Bir kahve içtikten sonra biraz da hayal gücünüzü kullanarak o şekillere anlam vermeniz size çok şey sağlayacaktır. Bir de söyledikleriniz tutarsa, yaşadınız demektir.

8- Şık Bir Beyaz Gömlek

8- Şık Bir Beyaz Gömlek

Beyaz gömlek bütün erkeklere yakışır ve kadınlara ciddi olduğunuz izlenimini verir. Kolları kıvırmayı unutmayın.

9- Cesaret

9- Cesaret

Çekingen erkekler hiç kimsenin ilgisini çekmez. İletişimin en iyi yolu da konuşmaktır. O zaman dut yemiş bülbül gibi oturmayın artık. Bir kadınla erkek arkadaşlarınızla konuştuğunuz gibi konuşamazsınız. “N’aber pampa” demeyin olur mu? Kadınlar öcü değil, sizi yemez. Gidin ve konuşun. Kim bilir şu anda karşınızdaki masada oturan kadın sizin ilk adımı atmanızı bekliyordur. Haydi ne duruyorsunuz o zaman?

10- Kaliteli Ayakkabılar

10- Kaliteli Ayakkabılar

Kadınların bir erkekte ilk ayakkabılara baktığı gerçeği yüzyıllardır değişmiyor. Hakiki deriden şaşmayın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
2
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Işık

olaya bak adamlar resmen ürün satmak için makale yazmışlar :D

Mertali Arslan

Ya arkadaş ürün satıcaz diye neler yapıolar bende bişey sandım

Yasin Kurt

Aynen Amk :D

Yasin Kurt

AS:Dsa:Dsa:asD:asd.asd.saD:sadSA