Görüş Bildir
Haberler
Kadınlara Özel Test: Eyeliner'ın Senin Hakkında Ne Söylüyor?

etiket Kadınlara Özel Test: Eyeliner'ın Senin Hakkında Ne Söylüyor?

Yung Boş Ada
07.07.2016 - 12:41

Makyajın karakterimizi yansıttığını zaten tahmin ediyorsundur; fakat tek bir eyelinerın bile bize karşımızdaki kişi hakkında neler söyleyebileceğini tahmin edemezsin. İşte şimdi sana onu kanıtlayacağız!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eyeliner sürdüğün zaman genelde bunlardan hangisi gibi sürüyorsun?

Sevgi senin hayatının temeli!

Sevgi senin hayatının temeli!

Senin hayatta en çok değer verdiğin şey kesinlikle sevgi! Sevgi yoksa senin için bu hayatta hiçbir şey yok demektir. Üstelik bu sadece yakınlarına değil; etrafındaki herkese karşı bir sevgi bu! Ayrıca senin inanılmaz pozitif ve rahatlatıcı bir yanın var. Etrafında üzgün birini gördüğün zaman direk onun yanına gidip bir anda moralini düzeltebiliyorsun ve bunu yaptığın için kendini daha da mutlu hissediyorsun. Bu yüzden etrafındaki herkesin seni çok sevdiğine emin olabilirsin.

İnanılmaz derin bir insansın!

İnanılmaz derin bir insansın!

Sen gerçekten dünyaya gelmiş en derin insan falan olabilirsin. Çünkü bugüne kadar çok fazla şey yaşamış ve açıkçası oldukça yıpranmışsın. Fakat bu yıpranmalar seni hayattan koparmamış; tam aksine seni güçlendirmiş ve bugün olduğun o mükemmel insan haline getirmiş. Elbette doğal olarak yaşadıklarından dolayı insanlara kolay kolay güvenemiyorsun ve bu yüzden başta herkese soğuk davranıyorsun. Karşındakiler de başta senden bu yüzden oldukça çekiniyorlar, fakat seni bir kez tanıdıktan sonra bir daha asla hayatlarından çıkarmak istemiyorlar!

Karizmanın korkutuculuğu yakalamışsın!

Karizmanın korkutuculuğu yakalamışsın!

Sen gerçekten karizmanın getirdiği o korkutuculuğu ve hayran bırakıcılığı çok güzel bir şekilde yakalamışsın. Tavırlarından tut da bakışlarına ve hatta giyimine kadar oldukça havalı ve etkileyici bir insansın. Bu yüzden başta insanlar senden oldukça çekiniyor ve hatta içten içe seni kıskanıyor. Fakat seni bir tanıdılar mı içindeki o yumuşak kalbi görüyor ve sana kat kat daha hayran kalıp seni inanılmaz derecede seviyorlar!

Sosyallik senin en büyük silahın!

Sosyallik senin en büyük silahın!

Sen gerçekten bu dünyaya gelmiş en sosyal ve arkadaş canlısı insanlardan birisin. İnsanlar seninle tanıştıkları zaman sana gerçekten hayran kalıyor ve etrafındaki insanlara sürekli senin hakkında sorular sorarak seni tanımaya çalışıyorlar; çünkü sosyalliğinin yanı sıra oldukça ilgi çekici ve etkileyici bir insansın. Fakat her sosyal insanın biraz da olsa yalnız zamana ihtiyacı olduğu gibi elbette senin de oluyor. Çünkü senin kafanda dönen binlerce olay ve düşünce var. Bu yüzden kalabalıkları çok seviyor olsan da bazen kaçıp kendi kendine kalıp kendini dinlemek isteyebiliyorsun.

Bir kuş kadar özgür ruhlusun!

Bir kuş kadar özgür ruhlusun!
rustandgolddust.files.wordpress.com

Senin hayatta en çok değer verdiğin şey hiç kuşkusuz özgürlük! Çünkü sen özgür olduğun zaman kendin olduğunu hissediyorsun. Bu yüzden tek başına yolculuk yapmaktan, tek başına dünyayı keşfetmeye çıkmaktan asla korkmuyor; aksine bunu çok seviyorsun! Diğer yandan hayatında hep güvenebileceğin insanlar olsun istiyorsun fakat bazen insanların seni hayal kırıklığına uğratmasından korktuğun için onlardan kaçabiliyorsun. Açıkçası çok da yanlış yapmıyorsun, çünkü biliyorsun ki kimseye güven olmaz!

Doğallık senin bir numaralı tercihin!

Doğallık senin bir numaralı tercihin!

Sen gerçekten doğallığa inanılmaz önem veriyor ve bunu hayatının her alanında uyguluyorsun. Saçlarından, giyiminden tut da konuşmalarına kadar her yerinden doğallık akıyor resmen. Bu sayede de insanlar aslında sen fark etmesen de sana inanılmaz hayran oluyor ve içten içe senin gibi olmak istiyorlar. Durum ilişkilerinde de farklı değil elbette. Daima doğallıktan yana olduğun için karşındaki kişinin de öyle olmasını istiyorsun ve kesinlikle yalandan, yapmacıklıktan kaçıyorsun. Açıkçası hiç de yanlış yapmıyorsun!

Aklın en büyük yardımcın!

Aklın en büyük yardımcın!

Bu hayatta sana en çok yardımı dokunan bir şey varsa o da kesinlikle aklın ve mantığın. Çünkü sen daima mantığıyla hareket eden ve hayatta sağlam kararlar alıp sağlam adımlar atan bir insansın. Çevrendekiler de bunu çok iyi bildiği için başları sıkıştığında gelip hem senden akıl istiyorlar. Fakat senin şöyle bir sıkıntın var: Bazen bazı şeyleri gereğinden fazla düşünüyor ve bu yüzden kendini geriyorsun. Biraz hayatı akışına bırakmayı öğrenmeli ve kendini rahatlatmalısın güzel dostumuz!

Etkileyicilikte bir numarasın!

Etkileyicilikte bir numarasın!

Sen gerçekten dünyaya gelmiş en etkileyici insanlardan birisin; ve sana bir şey söyleyelim mi, sen bunu farkında olmadan yapıyorsun. Çünkü bu senin doğanda var. İnsanlar üzerinde inanılmaz etkileyici bir etki bırakan mükemmel bir auran var. Sen bir odaya adımını attığın an gözler anında üzerinde toplanıyor. Sen ağzını açtığın an oradaki herkes sadece seni dinliyor ve söylediklerine değer veriyor. Bizce senden çok iyi bir lider olur, gerçekten!

Kendine güvenin en iyi dostun!

Kendine güvenin en iyi dostun!

Sen kendini bilen, potansiyelinin farkında olan ve her durumda kendine güvenmeyi bilen bir insansın. Bu yüzden de kendi kendini çok güzel motive edebiliyor ve girdiğin işlerin altından mükemmel başarılarla kalkabiliyorsun. Bunu yapmak gerçekten çok önemli çünkü etrafında da görebileceğin üzere kendine güvenen insanlar oldukça az! Bizce bu yeteneğini herkese göstermeli ve onları de senin gibi olmak için cesaretlendirmelisin!

Cömertlik kraliçesisin adeta!

Cömertlik kraliçesisin adeta!

Sen gerçekten dünyaya gelmiş en cömert ve en merhametli insanlardan birisin. Tanımadığın biri bile olsa kötü bir durumda olduğunu gördüğün zaman kendini tutamıyor ve gidip mutlaka o kişiye yardım ediyorsun. Bu gerçekten çok güzel bir özellik. Bizce insanlara güvenini kaybedip de sakın kendini değiştirme. Çünkü dünyanın sana ve senin gibilere çok ihtiyacı var güzel insan! Keşke seni tanısak da sana kocaman sarılsak o güzel kalbin ve iyi niyetin için!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
635
219
204
108
32
24
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
theodora

sürmüyorum şıkkı da olsaymış keşke

Elif Eda Kaya

o kadar yeteneksizim ki hiçbiri gibi süremiyorum