Görüş Bildir
Haberler
James Bond'dan, Star Wars'da Oynayacağı İddiasına Yanıt: 'Ne Zahmet Edeceğim Canım?'

James Bond'dan, Star Wars'da Oynayacağı İddiasına Yanıt: 'Ne Zahmet Edeceğim Canım?'

Hande öçalan
16.07.2015 - 00:08 Son Güncelleme: 16.07.2015 - 15:49

Daniel Craig'i yeni Star Wars filmi Star Wars: The Force Awakens'da, göreceğini sananlar için kötü haber tez geldi. Simon Pegg İngiliz gazetelerine 'yanlışlıkla', aktörün filmde bir fırtına askerini canlandıracağını ağzından kaçırdığında, Craig'in ilk tepkisi: 'Off.' oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Başka bir filmde figüran olacakmışım ha?"

"Başka bir filmde figüran olacakmışım ha?"

Entertainment Weekly'e verdiği röportajda aktör; 'Neden böyle bir zahmete gireyim ki?' dedikten sonra, 'Vay anasını. Off. Başka bir filmde figüran olacakmışım ha?' diye de tepkisini dile getirdi.

Craig ardından gazeteciye, 'Siz gidip Simon Pegg'le konuşun bence. Belli ki o benim bildiğimden daha fazla şey biliyor.' dedikten sonra bir başka bombayı da böyle patlattı: 'Kendisi Star Wars'da oynayamadığı için kıskanıyor sanırım. Star Wars'la bir problemi olabilir, belki de yönetmen J.J. Abrams'la. Hangisi ben de bilmiyorum açıkçası. Bu konuyu Simon'la görüşmeniz gerek.'

Daniel Craig Yanılıyor mu Yoksa Dalga mı Geçiyor?

Daniel Craig Yanılıyor mu Yoksa Dalga mı Geçiyor?

Comic-Con'da kamere arkası görüntüler açığa çıktığından beri biliyoruz ki, Pegg, yeni Star Wars filminde olacak. Peki bu noktada Daniel Craig yanılıyor mu yoksa dalga mı geçiyor? Bilmiyorsa ya da dalga geçiyorsa, her iki türlü durumda da, kendisinin Star Wars'un bir parçası olmasıyla da dalga geçiyor gibi görünüyor.

Star Wars: The Force Awakens, Amerika'da 18 Aralık'da vizyonda olacak. Daniel Craig'in filmde olup olmadığı o tarihe kadar sır kalmaz umuyoruz.

The Hollywood Reporter & Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
forest

tayyip tayiipp starwarsıda batırdın tayyip hep yalan