Görüş Bildir
Haberler
İtalyan Teknik Adam Prandelli 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı

İtalyan Teknik Adam Prandelli 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Caner
08.07.2014 - 14:21
İçeriğin Devamı Aşağıda

Prandelli İmzayı Atıyor!

Galatasaray'da Mancini'den boşalan teknik direktörlük görevine Prandelli'ni

'Galatasaray, Türkiye'nin Batı'ya açılan penceresidir'

Saygı değer medya mensupları sevgili dostlar bugün Galatasary yeni b ir sezonu yeni hoca ve teknik ekibiyle açıyor. Her zaman söylediğim gibi dünya turu bir adımla başlar. Bu imzayı atmak üzere biraraya geldik. Yeni umutlarla yeni umutlarla burada duruyoruz hepinize bu merasime katıldığınız için teşekkür ediyorum.

Galatasaray 100 seneyi aşkın tarihi ve başaıya doymayan bir kulüptür. Galatasaray, Türkiye'nin Batı'ya açılan penceresi olduğu kadar Batı'nın da Türkiye'ye açılan penceresidir. Hocamızla konuştuk ve bu ufukları nasıl geliştirebileceğimizi konuştuk ve bugün kü anlaşmamızın sadece 4. yıldızı takarak şampiyon olmanın dışında geniş bir vizyon ve geniş bir hedef mevcuttur. Bizi bir araya getiren bu hedefler, bu vizyon ve bu projedir. Bu vesileyle yeni hocamıza ve teknik heyetcimize başarılar diliyor ve hoşgeldiniz diyorum.

PRANDELLİ'NİN AÇIKLAMALARI

Prandelli konuşmasına Türkçe olarak 'İyi günler' diyerek başladı. Teşekkür ediyorum. Hemen bir sinerji yakaladık. Kendini gözlerin içine bakan karizmatik bir bey... Başkanla konuşmak çok hoşuma gidiyor çünkü onlar için Galatasaray'ın tarihi çok önemli ve çok büyük. Ünal Aysal'ın söylediği gibi önemli olan önümüzdeki pojeler, geçmiş değil.

'Herkesin aynı hedefe odaklanması gerekiyor'

Proje olarak güzel futbol ve kazanmaya odaklı bir takım olacak. Dün tesisleri gezdim, ekip çok profesyonel. Bir takım kurma fikri için taraftar ve teknik heyetin herkesin aynı hedefe odaklanması gerekiyor. Çok kuvvetli oyuncularımız var ama bunları bir arada tuturak kuvvetli bir takım oyunu oynamak zorundayız.

Gözümün içine baktı ve 4. yıldızı istiyorum. Gözümün içine bakılması dahil hedefe ulaşma istediğinin garantisidir. Prandelli sözlerini Türkçe olarak 'Teşekkürler' diyerek tamamladı.

skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/prandelli-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0