Survivor'da Gözüne Kızgın Yağ Sıçrayan Sağlık Durumuyla İlgili Ayşe'den İlk Açıklama Geldi!
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Survivor'da geçtiğimiz gün herkesi korkutan bir an yaşandı.
Sunucu Murat Ceylan, Ayşe Yüksel'in gözüne kızgın yağ sıçradığı için hastanede tedavi gördüğünü ve oyuna katılamayacağını söyledi.
Oyunlara katılamayan Ayşe, dün akşamki bölümde gözü sargılı olarak ekranda göründü.
Tedavisinin süreceğini açıklayan Ayşe, gözlerini yeni çizdirip gittiğini bu sebeple daha çok korktuğunu söyledi.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Çocukluğumda başlayan 'yazma' sevgim tüm eğitim hayatım boyunca sürdü. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ile Adalet bölümlerinden mezun olduktan sonra Kentleşme ve Çevre Sorunları'nda yüksek lisans yaptım ve tüm bu süreç boyunca çeşitli mecralarda yazarlık yaptım.
2012 yılında başladığım metin yazarlığı, editörlük, soru yazarlığı, hikaye yazarlığı üzerine çalıştıktan sonra 2024 yılı Mayıs ayından bu yana Onedio bünyesinde Magazin ve TV editörü olarak çalışıyorum.
Ekranlarda gördüğümüz tüm ilgi çekici olayları, reyting haberlerini, dizi ve filmlerdeki gelişmeleri, ünlülerin hayatlarına dair detayları ve magazinel olayları ve sosyal medyadaki etkilerini etik değerler içinde, kendime has tarzımla sizlerle buluşturmayı amaçlıyorum.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın