Görüş Bildir
Haberler
İtalya Yine Karıştı!

İtalya Yine Karıştı!

Fatih
13.02.2014 - 21:12

İtalya Yine Karıştı!

İtalyan Lazio kulübünün geçtiğimiz yıl kadrosuna kattığı 17 yaşındaki Kamerunlu genç yeteneğin aslında 41 yaşında olduğu iddiası ortalığı karıştırdı. Lazio, iddialar üzerine Joseph Minala’nın resmi doğum belgesini yayınlasa da Senegal medyası belgelerin sahte olduğunu açıkladı.

Haberler üzerine Minala’nın Lazio formasıyla çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada hızla yayılmaya başladı. Twitter’da Minala’nın 17 yaşında olmasının ‘imkansız’ olduğu yorumları yapılırken bir kısım ise iddiaları ‘saçmalık’ olarak nitelendirdi.

Lazio kulübü ise yayınladığı açıklamada “Bu asılsız iddiaları ortaya atan kişi ve kurumlar hakkında yasal işlem kullanma hakkımızı saklı tutuyoruz” ifadesini kullandı. Kamerunlu futbolcu ise resmi siteden yaptığı açıklamada Senegal medyasında çıkan haberleri yalanlayarak “senego.net sitesin hakkımda çıkan haberleri gördüm. Gerçek yaşımı ‘itiraf ettiğim’ iddiaları tamamen gerçek dışıdır ve bu iftiranın neden atıldığını anlamış değilim” ifadelerini kullandı.

EMENIKE İÇİN NE İDDİA EDİLMİŞTİ

F.Bahçe Emmanuel Emenike’yi transfer ettiği Nijeryalı golcünün gerçek yaşının 7 yaş büyük olduğu iddia edilmişti. Spor basınının gündemini uzun süre meşgul eden bu konu daha sonra Nijeryalı futbolcu tarafından yalanlanmıştı.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/02/13/ikinci-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın