Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
İşte Bu Kadro Şampiyonluğu İlan Edecek: Karşınızda Beşiktaş'ın Osmanlı Maçındaki Kadrosu!

İşte Bu Kadro Şampiyonluğu İlan Edecek: Karşınızda Beşiktaş'ın Osmanlı Maçındaki Kadrosu!

Fanatik
14.05.2016 - 15:13

Yarın Osmanlı karşısına şampiyonluk için çıkacak olan Kartal, Vodafone Arena'da taraftarları önünde mutlu sona ulaşmak için çaba gösterecek. İşte Beşiktaş'ın yeni yuvasında ilk şampiyonluğu yaşayarak tarihe geçecek 11'i.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tolga Zengin

1. Tolga Zengin

Bu sezon ortaya koyduğu inişli çıkışlı performansla zaman zaman taraftarın hedefi haline gelen Tolga Zengin, kısa süreli kaybın ardından Boyko'dan geri aldığı eldivenleriyle Osmanlı maçı ile birlikte seyircisiyle barışmak istiyor.

2. Andreas Beck

2. Andreas Beck

Alman futbolcu, Osmanlıspor mücadelesinde son haftalarda olduğu gibi Kara Kartal'da hem savunma hattında hem de hücum bölgesinde görev yapacak. Tecrübeli oyuncu, takımının geri hattındaki itici gücü olacak.

3. Marcelo Guedes

3. Marcelo Guedes

Ara transfer döneminde takıma katılan ve kısa sürede uyum sağlayan Brezilyalı stoper, Osmanlı'nın golcülerine 90 dakika boyunca boş alan bırakmama düşüncesinde. Tecrübeli futbolcu, kornerlerde rakip kalede gol arayacak.

4. Dusko Tosic

4. Dusko Tosic

Sol bek hattında görev yapmasına rağmen sol stopere alıştı. Forma Alexis Delgado'dan devralan Sırp futbolcu, başarılı performansını Osmanlıspor'a karşı da sürdürmek için çabalayacak, duran toplarda da ileride olacak.

5. İsmail Köybaşı

5. İsmail Köybaşı

Teknik direktör Şenol Güneş'in sol bek hattındaki değişmez ismi İsmail Köybaşı, takımının şampiyonluk maçında şov yapıp yeni sözleşmeyi kapmayı hedefliyor. Tecrübeli futbolcu, bu mücadelenin ardından yönetimle masaya oturmayı planlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Atiba Hutchinson

6. Atiba Hutchinson

Siyah-Beyazlı formayla ortaya koyduğu istikrarlı performansla takımının gizli kahramanı olan Atiba, şampiyonluk karşılaşmasında yine takımının bel kemiği olacak. Osmanlı ataklarını ilk olarak yine o karşılayacak.

7. Gökhan Töre

7. Gökhan Töre

Sezonun ikinci yarısında yaşadığı sakatlık sebebiyle formasından uzak kalan Gökhan Töre, Olcay'ın kart cezalısı olduğu haftada onun yerine forma giyecek. Başarılı futbolcu, maça damga vurup şampiyonluğa katkı vermeye çalışacak.

8. Jose Sosa

8. Jose Sosa

Formunun zirvesinde bir sezon geçiren Arjantinli futbolcu, klas gollerine bu hafta da devam etmek için sahaya çıkacak. Arena'da gözler Tangocu'da olacak. Duran toplardan attığı gollerle hafızalara kazınan Sosa, bu pazar da frikiklerin başında olacak.

9. Oğuzhan Özyakup

9. Oğuzhan Özyakup

Bu sezon yaptığı büyük patlamayla genç oyuncu kimliğinden yıldız futbolculuğa geçiş yapan Oğuzhan, yarın akşamki maça, şovuna devam etmek için çıkacak.

10. Ricardo Quaresma

10. Ricardo Quaresma

Kara-Kartal'ın Portekizli yıldızı Quaresma, yarın Vodafone Arena'da klas hareketlerine kaldığı yerden devam edip, taraftarını mest etmeyi planlıyor. Trivelacı, atacağı gollerle Kartal'a katkı yapmaya çalışacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Mario Gomez

11. Mario Gomez

Ligin gol kralı Mario Gomez, sezonun son iç saha maçında taraftarlarının önünde Osmanlıspor'a gol olup yağmak için çaba gösterecek. Alman golcü, krallık yarışındaki yerini sağlama almak için çaba gösterecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın