Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 25 Ekim Salı Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 25 Ekim Salı Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
24.10.2022 - 18:12

25 Ekim Salı gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 25 Ekim Salı günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bir tutulma gününden merhaba. Bugün Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması, seni finansal konulardan, alacak verecek konularından, sağlık konularından ve ilişkiler alanından etkileyecek. Para giriş çıkışların yoğun olabilir. Sağlık açısından bir gündemin olabilir. Fiziksel veya psikolojik olarak da ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili aktif bir gündem verebilir. Bazı Koçlar için yeni ilişki başlangıçları, bazıları için ise ilişkilerde krizler verebilir. Aile içi ilişkilerde veya gayrimenkul konularında birtakım karışıklıklar yaşanabilecek olsa da ticari anlamda fayda görebileceğin, yeni sosyal çevrelere girebileceğin, sosyal hayatının hareketli olacağı etkiler var. Güneş tutulmasının yepyeni başlangıçlar getirmesini diliyorum Sevgili Koç.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bir tutulma gününden merhaba. Bugün Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması, seni ikili ilişkiler, evlilik, iş ve sağlık alanından etkiliyor. Yeni bir ilişki başlangıcı veyahut var olan ilişkinde, evliliğinde birtakım krizler, problemler, sonlanmalar verebilir. Aynı zamanda yeni iş fırsatları, yeni kazanç fırsatları, iş değişiklikleri de söz konusu olabilir senin için. Sağlıkla ilgili bir durum, ameliyat, bir hastalığın için yeni bir tedaviye başlama gibi etkiler de söz konusu olabilir. Özellikle iş ve kazançların konusunda güzel başlangıçların olabilir. Bu tutulmanın sana yepyeni başlangıçlar getirmesini dilerim Sevgili Boğa.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bir tutulma gününden merhaba. Bugün Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması, seni işin, sorumlulukların, sağlığın, çocukların ve aşk hayatından etkiliyor. Yeni bir işe başlayabilir, iş değişikliği yapabilirsin. Sağlığına ilgili yeni bir tedaviye başlayabilir, ameliyat olabilirsin ya da sağlık konusunda yeni kararlar alabilir ve beslenme düzenini değiştirebilirsin. Bazı İkizler için yurtdışı, seyahat, dava ve eğitim gündemleri olabilir. Aynı zamanda çocuğunun eğitimi ile ilgili bir yenilik, yeni bir aşk ilişkisi, çocuğunun psikolojik ya da fiziksel sağlığı ile ilgili bir konu da gündemine taşınabilir bu tutulmayla birlikte. Hayatına yepyeni başlangıçlar getirmesini dilerim sevgili İkizler.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bir tutulma gününden merhaba. Bugün Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması, seni çocukların, aşk hayatın, evin, ailen ve gayrimenkul alanından etkiliyor. Miras, gayrimenkul, taşınma, ev alım/satım, aile bireylerinin sağlığı, ailenin parası ile ilgili konularda sonuçlanmalar, netleşmeler yaşayabilirsin. Aynı zamanda yeni iş fırsatları da önüne gelebilir. Çocuklarının, aile bireylerinin sağlığı ile ilgili gündemleri olabilir. Yalnız bir Yengeçsen de yeni aşklar kapını çalabilir. Halihazırda bir birlikteliğin varsa birtakım sınavlardan geçebilir. Bazı Yengeçler, çocuk sahibi olabilir. Bu tutulmanın sana çok güzel başlangıçlar getirmesini diliyorum sevgili Yengeç.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bir tutulma gününden merhaba. Bugün Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması, seni ev, yuva, aile, aile bireylerinin sağlığı, miras, gayrimenkul, ailenin parası, evliliğin, yakın dostların ve seyahat alanından etkiliyor. Bu tutulmayla birlikte kalıcı ve sağlam sosyal ilişkiler kurabilirsin, bir ilişkiye başlayabilirsin, evlenebilirsin. Senin ve aile bireylerinin sağlıkları veya gayrimenkul ile ilgili bir gündemin de olabilir. Bazı Aslanlar için ilişkilerinde krizler, sonlanmalar da yaşayabilir. Son derece sosyal ve hareketli olacağın bir dönem senin için fakat hem mental hem de fiziksel sağlığına dikkat etmen iyi olur. Bu tutulmanın sana yepyeni başlangıçlar getirmesini diliyorum sevgili Aslan.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bir tutulma gününden merhaba. Bugün Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması, seni zihinsel olarak etkileyecek gibi görünüyor. Çok derinlere dalabilir, yeni farkındalıklar kazanabilirsin. Aynı zamanda yakın çevren, dostların, seyahat planların, ticaret girişimlerin ve eğitim konularında da gündemlerin olabilir. Yakın çevrenden birinin veya kardeşinin bir sağlık sorunuyla ilgilenebilirsin ya da bir seyahate çıkıp yeni insanlar tanıyabilirsin. Bu tutulma, aynı zamanda kazanç, iş ve para alanına da etki ediyor. Yeni kazanç fırsatları, bir iş imkanı önüne gelebilir. Tutulmanın sana yepyeni başlangıçlar getirmesini dilerim sevgili Başak.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bir tutulma gününden merhaba. Bugün Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması, seni kazançlar, finansal konular, sağlık ve ilişkiler alanından etkiliyor. Öncelikle bu tutulma sana yenilik getirebilir. Yeni bir başlangıç ya da yeni bir birliktelik verebilir. Aynı zamanda yeni bir iş fırsatı, kazanç fırsatı da önüne gelebilir. Para giriş çıkışların, para ile ilgili krizlerin söz konusu olabilir. Aynı zamanda yeni bir eğitime başlayabilirsin. Hukuksal bir konuyla da ilgili gelişme söz konusu olabilir, uzaklardaki biriyle ya da yurtdışı bağlantılı biri ile yeni bir aşk yaşayabilirsiniz. Tutulmanın hayatında yepyeni başlangıçlar getirmesini dilerim sevgili Terazi.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bir tutulma gününden merhaba. Bugün senin burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması, seni sağlığın, bedenin, psikolojin, iç dünyan, işin, ilişkilerin ve birlikteliğin alanından etkiliyor. Öncelikli olarak, ilişkilerinde değişim ve dönüşüm yaşayabilirsin. İlişkilerde değer görme ihtiyacın artacaktır ve arafta kalan ilişkilerin netleşecektir. Bazı Akrepler için sonlanma, bazı Akrepler içinse yeni ilişki veya evlilik kararı olacaktır.  Aynı zamanda işle ilgili yenilik, yeni başlangıçlar ve yer değişikliği, gayrimenkul ile ilgili konular da gündemine taşınabilir. Taşınabilir, yatırım yapabilirsin. Fakat sağlık alanından da etki alacağın için, özellikle bu hafta sağlığına dikkat etmeni öneririm. Tutulmanın sana yepyeni başlangıçlar getirmesini dilerim sevgili Akrep.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bir tutulma gününden merhaba. Bugün Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması, seni sağlık, iş, sosyal hayat ve aşk hayatı alanından etkiliyor. Öncelikle sağlığına dikkat etmeni, kontrollerini yaptırmanı öneririm. Hem psikolojik hem de fiziksel sağlığın önem kazanıyor. Bilinçaltındaki bastırdığın bazı korku ve kaygılar açığa çıkabilir. İlişkilerinle ilgili görmezden geldiğin konuları daha fazla görmezden gelemeyebilirsin. Gizli saklı şeyler de açığa çıkabilir. Tutulmayla birlikte seyahatlerin artabilir, sosyal hayatın hareketlenebilir, dostlarınla görüşmelerin, iletişimin hız kazanabilir. Aynı zamanda bu tutulma, sana yeni aşk ilişkileri, yeni karşılaşmalar, yeni tanışmalar verebilir. İkili ve sosyal ilişkilerinde  kalıcı kararlar verebilirsin. Tutulmanın hayatına yepyeni başlangıçlar ve çözümler getirmesini dilerim sevgili Yay.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bir tutulma gününden merhaba. Bugün Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması, seni sosyal hayatın, arkadaşların, aşk hayatın, çocukların, kariyerin ve iş konularında etkileyecek. İş ve finansal konularda bir yenilik söz konusu olması, yeni kararlar alman mümkün. Bunun yanında sosyal çevrendeki insanlarla ilgili, aşk hayatında ilgili bir değişim, yenilik veya bazı krizlerle gelen yön değişiklikleri yaşaman mümkün. Bazı Oğlaklar yeni ilişkilere başlayabilir ya da sorunlu ilişkilerini sonlandırabilirler; bazıları ise çocuk sahibi olabilir ya da çocuklarının sağlığı ile ilgilenebilirler. Tutulmanın hayatında yeniliklere kapı açmasını dilerim sevgili Oğlak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bir tutulma gününden merhaba. Bugün Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması, seni kariyer, iş, ilişkiler, aile, uzak şehirler, yurtdışı ve yurtdışındaki yakınların alanından etkiliyor. İş ve kariyerinle alakalı, ilişkilerinle alakalı birtakım değişimler söz konusu olabilir. İş değişiklikleri, yer değişiklikleri, ilişkilerinde bazı krizler gündeme gelebilir. Aynı zamanda kardeşlerinle, uzaktaki yakınlarınla ilgili de bazı gelişmeler olabilir. Yalnız olan bir Kova isen şehir dışından ya da yurt dışından biri ile kalıcı bir ilişki, aşk yaşaman mümkün. Bunun yanında sağlık alanında da etkiler aktif oluyor. Bu günlerde, sağlığına ekstra dikkat etmeni öneririm. Tutulmanın hayatına yenilikler, güzellikler getirmesini dilerim sevgili Kova.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bir tutulma gününden merhaba. Bugün Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması, seni yurtdışı, seyahat, eğitim, ticaret hukuksal konular, yayıncılık ve finansal konular alanından etkiliyor. Yeni bir eğitime başlayabilir, yurtdışı seyahati yapabilir, yeni bir ticari girişimde bulunabilir, uzaklardaki yakınlarının sağlığı ile ilgilenebilir ve yeni bir finansal girişimde bulunabilirsin. Ödemeler, bankalar, borçlar, yatırımlar veya sağlıkla ilgili bir gündemin de olabilir. Miras, gayrimenkul yatırımı ya da aile bireylerinin sağlığı ile ilgili bir karar alabilirsin. Aşk hayatında bazı pürüzler, kriz durumları, kıskançlık, güven sorunları, baskıcı tutumlar ya da çocuğunun sağlığı da bu dönem senin için gündem olabilir. Tutulmanın hayatına yenilik ve güzellik getirmesini dilerim sevgili Balık.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
10
4
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın