Görüş Bildir
Haberler
Irkçılığa Karşı Puan Silme Önerisi

Irkçılığa Karşı Puan Silme Önerisi

Fatih
06.05.2014 - 21:02

Irkçılığa Karşı Puan Silme Önerisi

FIFA Başkanı Sepp Blatter, 'Bir gün, disiplin komisyonu bir ekipten puan silmeye cesaret edebilirse, ırkçılık bitecek, ırkçı eylemler asla olmayacak' dedi.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Joseph Sepp Blatter, futbol dünyasında son zamanlarda artan ırkçılık olaylarına ''hayır'' dedi.

Blatter, Kamerun'un başkenti Yaunde yakınındaki Mbankomo bölgesinde Afrika Futbol Konfederasyonu Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, futbol camiasında ırkçılık ve ayrımcılıkla mücadelede başarılı olunamamasından üzüntü ve öfke duyduğunu belirtti.

Joseph Sepp Blatter, daha önce, FIFA'nın ı rkçı sözler sarf eden ve hareketlerde bulunan takımların puanlarını silme ve ligden düşürmeye karar verdiğini vurguladı.

FIFA Başkanı Blatter, ''Bir gün, disiplin komisyonu bir ekipten puan silmeye cesaret edebilirse, ırkçılık bitecek, ırkçı eylemler asla olmayacak'' dedi.

Son olarak Villarreal ile Barcelona arasında 27 Nisan'da oynanan maçta, köşe atışı kullanmak isteyen Barcelonalı futbolcu Dani Alves 'e tribünlerden muz atılmış, futbolcu da muzu alarak yemişti. Bu ırkçı olay dünyada tepkilere neden olmuştu.

Spor365

Kaynak: http://spor365.com/Irkciliga-karsi-pu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın