Görüş Bildir
Haberler
iPhone Satışlarında Gerileme Bekleniyor

iPhone Satışlarında Gerileme Bekleniyor

Batuhan
26.01.2016 - 12:03

Akıllı telefon pazarının lider isimlerinden biri olan Apple, önümüzdeki dönemde iPhone satışlarında gerileme bekliyor. Bu durum iPhone tarihinde bir ilk olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2015’i yeni rekorlarla kapatan Apple , 2016’ya ise iyi bir başlangıç yapamadı. iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinin, 2016’nın ilk çeyreğinde 54.6 milyon satması bekleniyor.

Apple , 2015’in ilk çeyreğinde ise yaklaşık olarak 61.2 milyon iPhone satmıştı. Yani Apple , bu sene içerisinde aynı dönemde geçtiğimiz seneye oranla yaklaşık olarak 6.6 milyon daha az iPhone satılmasını bekliyor.

Eğer bu durum gerçekleşirse, iPhone tarihinde bir ilk yaşanacak. Daha önce hiçbir iPhone , selefinden daha az satmamıştı.

Analistler bu durumu iPhone satışlarının doyuma ulaştığı şeklinde yorumluyor. Apple ’ın daha fazla iPhone satmak için yaratıcı bir tasarıma ihtiyaç duyduğu fikrinde birleşen analistler, aksi bir durumda iPhone 7 satışlarının selefinin çok daha altında kalabileceği kanısında.

Apple ’ın önümüzdeki dönemde tanıtması beklenilen amiral gemisinde 3.5 mm kulaklık girişinin tamamen tarihe karışması ve telefonun sertifikalı olarak su geçirmezlik özelliğine kavuşması bekleniyor.

Shiftdelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
20
7
5
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın