Görüş Bildir
Haberler
İphone 6 Çok Kırılgan!

İphone 6 Çok Kırılgan!

Benefitdo .com
22.09.2014 - 23:58 Son Güncelleme: 23.09.2014 - 00:52

İphone 6 Çok Kırılgan!

Satış rekorları kırarak Apple ‘ı mutlu etmeyi başaran iPhone 6 ve iPhone 6 Plus , hayranları tarafından testlere sokulmadan rahat bırakılmıyor. Drop testlerin ardı arkası kesilmeyen şu günlerde insanların çok mu parası olduğu akıllara gelen soru işaretlerinden.

Normal insanlar gibi olmayıp, satın alma amacı adam gibi kullanmamak olan kısımın aklına gelen bir çok değişik fikir var ve bunları yapmaktan hiç çekinmiyorlar. Belirli yüksekliklerden, farklı şekillerde düşürmek mi olsun, tüm parçalarını ayıklamak mı olsun, nitrojen ile dondurup balyoz ile kırmak mı olsun bir çok şekilde kırmayı başarıyorlar.

Biz bu insanlara minnettarız çünkü aklımızdaki soruların cevaplarını bulmuş oluyoruz, iPhone 6’yı yere düşürürseniz ne olur kısmında takıldığımız da kendilerinden yardım alıyoruz. İzlediğimiz videolar da sanki yeni iPhone modelleri camdan yapılmış düşünce tuzla buz oluyorlar resmen. Bir kere düşürmeye korktum ben. iPhone 5S ‘de böyle bir sorun yok yani, bir kaç kere düşürmüş biri olarak bu kadar çabuk kırılacağını düşünmüyorum.

Daha büyük ekranı korumayı başaramayan Apple, hem büyük ekran hemde ince olsun derken gevrek gevrek olan bir telefon üretmişler. Video’da göreceğiniz köşeden gelen bir darbeye karşı savunmasız olan hemen perte çıkmak için hazır bekliyor diyebiliriz.

iPhone 5S ‘i ilk çıktığında almıştım, daha öncede 3GS,4,4S kullandım genellikle kılıf kullanmadım ama iPhone 6 da kılıf kullanmak şart oldu, hatta en baba kılıftan almak gerekiyor. Daha önce tanıttığım Tech21 kılıflarından almam gerekecek sanırım.

Benefitdo.com - İşinize Yarayan Teknoloji

Kaynak: http://www.benefitdo.com/iphone-6-cok...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın