Görüş Bildir
Haberler
iPhone 5S ve iPhone 5C'nin Satışları Hayal Kırıklığı Yaratıyor

iPhone 5S ve iPhone 5C'nin Satışları Hayal Kırıklığı Yaratıyor

Caner
05.04.2014 - 19:27
İçeriğin Devamı Aşağıda

İphone 5S ve iPhone 5C'nin Satışları Hayal Kırıklığı Yaratıyor

Apple ile dünyanın en büyük GSM Operatörü China Mobile tarafından yeni nesil iPhone 5S ve iPhone 5C'yi Çin'de geçtiğimiz 17 Ocak'ta satışa sunmuştu. Bu tarihten beri toplamda 752 milyon üyesi bulunan China Mobile 1 milyon adet iPhone satılı gerçekletirdiğinin bilgisini bizlere sunmuştu.

Bu rakam ise Apple'ın kesinlikle beklediği bir rakam değildi. Satış öncesi Tim Cook 19 milyon adet iPhone satışı beklediklerini belirtmiş ve açıkçası 750 milyon abonesi olan bir GSM Opertörünün de 19 milyonun altında satış yapabileceği bizler tarafından bile kesin gözüyle baklılmıştı.

China Mobile tarafından yapılan satış rakamı açıklamasında ise küçük bir dipnot bulunmakta. Firma yaptırdığı araştırma ile kullanıclarının daha büyük ekranlı bir iPhone istediklerini ortaya koyuyor. Tüm dünyanın daha büyük ekranlı bir iPhone beklediğini düşünürsek Apple iPhone 6'da beklentileri karşılayabilirse büyük satış rakamlarına ulaşacaktır. Oppo, Xiaomi, Huawei, ZTE, Gionee gibi markaların yaptığı uçuk kaçık telefonlar ile yarışması çok zor olan iPhone 5S'in beklenen başarıdan çok uzakta olduğunu belirtmeliyiz.

teknolojioku

Kaynak: http://www.teknolojioku.com/haber/iph...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0