Görüş Bildir
Haberler
iPad Kullananlara 5 Faydalı İpucu

iPad Kullananlara 5 Faydalı İpucu

TeknoDiyalog
08.11.2014 - 11:23 Son Güncelleme: 08.11.2014 - 11:37

iPad kullanıcıları cihazlarını ne kadar tanıyor? iPad ile vakit geçirirken veya kullanıma yeni başladığınızda ne gibi özellikler sayesinde cihazdan tam verim alacağınızı biliyor musunuz? Bu yazımızda iPad kullananlara 5 faydalı ipucu ile yardımcı olmaya çalışacağız.

Apple tarafından üretilen iPad tablet bilgisayar modeli ülkemizde sevilen bir cihaz. Her yaş ve alanda kullanılan iPad’i çocuklar oyun için, gençler ders – oyun ve sosyal medya için, büyükler ise oyun – iş ve sosya medya kullanımı için tercih ediyor. Bunlar dışında çeşitli hobilerini gerçekleştirmek isteyenler Apple iPad tablet bilgisayarını tercih ediyor.

Siz iPad’inizi daha kolay kullanabilmeniz için bazı kısayolların olduğundan haberiniz var mıydı? Bugün sizlerle bu pratik ipuçlarını paylaşacağız. iPad için 5 Faydalı İpucu

1- Eğer iPad’i klavye ile kullanmak istiyorsanız özel bir klavye almanıza gerek yok. Çünkü tüm Bluetooth klavyeler iPad ile uyumludur.

2- Pusula uygulaması içerisinde gizli bir seviye ölçer bulunuyor. Eminim bir çok iPad kullanıcısı bunu bilmiyordur. Pusula uygulamasını açtığınız zaman ekranı sağa sola kaydırıp seviye ölçeri açabilirsiniz. Böylece terazi görevi gören bir pusula uygulamanız olacak.

3- Kullandığınız herhangi bir uygulamada üst tarafa hızlıca geçiş yapmak isterseniz en üst noktaya dokunmanız sayfayı otomatik olarak en üste atmaya yardımcı olacaktır.

4- Eğer kilit ekranındayken fotoğraf çekmek isterseniz ekranı yukarı doğru çekmeniz gerekiyor. Böylece kilit ekranından çıkmadan fotoğraf çekmiş olacaksınız.

5- Hesap makinesi kullanırken yanlış bir tuşa basarsanız, parmağınızı numaraların üzerinde soldan sağa doğru dokundurun. Böylece iPad’iniz son basamağı otomatik olarak silecektir.

Kaynak: http://blog.teknodiyalog.com/ipad-kul...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın