Görüş Bildir
Haberler
İnsanlar Üzerinde Hangi İçecek Gibi Etki Bırakıyorsun?

etiket İnsanlar Üzerinde Hangi İçecek Gibi Etki Bırakıyorsun?

Yung Boş Ada
18.08.2016 - 13:31

İnsanlarla vakit geçirdiğin zaman onlar üzerinde nasıl bir etki bıraktığını merak ediyor musun? O zaman çok doğru yerdesin! Hem sana nasıl bir etki bıraktığını, hem de bu etkiyi en güzel yansıtan içeceğin hangisi olduğunu söyleyeceğiz! Hazırsan hemen teste başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak: Sabah uyanıp gözlerini açtığında karşında görmek istediğin manzara hangisi?

2. Yataktan kalktın ve pencerenden dışarı bakacaksın, perdeni açtığında nasıl bir hava görmek istersin?

3. Peki ya pencereni açtığında karşında görmek istediğin manzara?

4. Artık güne başlamanın vakti geldi: Diyelim ki bugün işe veya okula gitmeyeceksin, dışarıya gezmeye çıkmaya karar verdin; nasıl giyinirsin?

5. Tamam gezeceksin de, kiminle gezeceksin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki yukarıda seçtiğin kişiyle nereye gideceksin?

7. Artık eve dönme vakti geldi! Eve geldin ve yatacaksın, ama yatmadan önce ne yapacaksın?

8. Veee son olarak: Geçirdiğin günün bir fon müziği olsaydı bu hangi tarzda olurdu?

Bira gibisin, eğlendiriyorsun!

Bira gibisin, eğlendiriyorsun!

Sen inanılmaz eğlenceli ve enerjisi yüksek bir insansın. Daima neşeli ve güler yüzlü tavırların ile ortamların en sevilen ve aranan insanısın hatta! Durum bu olunca da doğal olarak insanlar üzerinde inanılmaz eğlenceli bir etki bırakıyorsun. Senin yanında olmak sürekli eğlenmek ve mutlu olmak demek! İşte tam da bu yüzden sen insanlar üzerinde bira gibi etki bırakıyorsun! Ama hangi bira gibi biliyor musun? Hani o en sevdiğin arkadaşlarınla birlikte en güzel kahkahalarını atarken içtiğin bira var ya, hah onun gibi işte!

Rakı gibisin, çarpıyorsun!

Rakı gibisin, çarpıyorsun!

Sen aslında anlaşılması biraz zor bir insansın. Çünkü derinsin, hem de çok derin! Senin kurduğun cümleleri anlamak için iyice bir düşünüp tartmak gerek. Feleğin çemberinden defalarca geçmiş ve bu hayatı yalayıp yutmuşsun resmen. Bu yüzden de kurduğun cümleler, ettiğin laflar bazı kişilere ağır gelebilir. Durum bu olunca da senin insanlar üzerindeki etkini en iyi anlatan içecek kesinlikle rakı oluyor! İnsanlar seninle vakit geçirirken, sohbet ederken  rakı içerken hissettiklerini hissediyorlar adeta. Nasıl mı? Aynen şöyle: Rakı içerken insan bir düşüncelere dalar, uzaklara gider, derinleşir. İşte senin cümlelerin ve tecrübelerin de insanlara aynen bunu yapıyor. Düşüncelere itiyor, derinleştiriyor, kelimenin tam anlamıyla çarpıyor!

Şarap gibisin, etkiliyorsun!

Şarap gibisin, etkiliyorsun!

Sen gerçekten ilginç bir havaya sahipsin: Oturuşunda, kalkışında, konuşmanda, halinde ve tavrında değişik bir çekim, bir karizma var! Durum bu olunca da insanlar senin etrafında nasıl davranacağını bilemiyor ve ister istemez kendilerini sana çekiliyor gibi hissediyorlar! İşte tam da bu yüzden sen insanlar üzerinde şarap gibi etki bırakıyorsun! En güzel aşklar şarapla başlar, şarap içerken insan duygulara ve romantizme dalar ya işte tam olarak öyle! Sen insanlarda bir aşık olma, romantikleşme ve elinden tutup farklı diyarlara gitme isteği uyandırıyorsun. Kelimenin tam anlamıyla etkiliyorsun; insanları kendine çekerek resmen yörüngene sokuyorsun!

Süt gibisin, çocukluğa döndürüyorsun!

Süt gibisin, çocukluğa döndürüyorsun!

Senin çok saf, çok neşeli ve çok içten bir enerjin var. Öyle ki içindeki çocuk hiç ölmemiş, orada kalıp senin hayatına neşe ve enerji katmaya devam etmiş gibi! Durum bu olunca da etrafındaki insanlara da bu saf ve içten enerjini çok güzel bir şekilde yayıyor ve onları da bir anlığına bile olsa çocukluklarına götürebiliyorsun! Ee senin gibi saf ve içten bir insanın etkisini anlatmak için de bu durumda en iyi içecek elbette süt oluyor! Çocukluğumuzda içtiğimiz o içine hafif bal katılan tatlı mı tatlı, serin mi serin süt! Keşke biz de tanısak seni de arada sırada bizi de o günlere geri götürsen!

Su gibisin, ferahlatıyorsun!

Su gibisin, ferahlatıyorsun!

Biz senin gibi birini daha önce ne gördük ne de duyduk! Sen gerçekten türünün tek örneği falan olabilirsin! Neden mi? Çünkü senin kadar huzurlu, senin kadar sakin ve senin kadar rahat bir insan yok, gerçekten yok! Sen kendi içinde o huzuru nasıl yakaladın gerçekten çok merak ediyoruz. Hayır bir de bu huzuru ve sakinliği etrafına da yayıyorsun. Gerçekten inanılır gibi değil. İşte tam da bu yüzden sen insanlar üzerinde aynı su gibi etki bırakıyorsun. Su içtiğin zaman o içine dolan ferahlık ve rahatlık var ya, hah işte insan seninle konuşunca aynısını hissediyor. Kurduğun cümlelerden tut da enerjinin sakinliğine kadar insanın içini rahatlatan ve ona her şeyi unutturan muhteşem bir havan var senin. Keşke bizim hayatımızda da senin gibi biri olsa be güzel insan!

Çay gibisin, iç ısıtıyorsun!

Çay gibisin, iç ısıtıyorsun!

Biz hayatımızda hiç senin kadar samimisini, senin kadar içtenini ve sevecenini görmedik; çok ciddiyiz! Bu yüzden de doğal olarak biraz şaşkınız, bir insan nasıl bu kadar sevgi dolu olabilir diye. Dahası, sen bu sevgiyi etrafına o kadar güzel yayıyorsun ki biz bunu resmen hayretler içinde izliyoruz! İşte tam da bu sebepten ötürü sen insanlar üzerinde kesinlikle çay gibi etki bırakıyorsun! O kışın soğuğun ortasında sohbetler eşliğinde içilen ve içi sımsıcak yapan çay gibi! Senin güler yüzün, tatlı dilin ve sevecenliğin insanların içini anında sımsıcak yapıyor!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1142
527
301
142
53
43
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ennur Sabaz

Su gibisin, ferahlatıyorsun! Biz senin gibi birini daha önce ne gördük ne de duyduk! Sen gerçekten türünün tek örneği falan olabilirsin! Neden mi? Çünkü sen... Devamını Gör