Görüş Bildir
Haberler
İnsanlar Sende Hangi Doğa Olayını Görüyor?

etiket İnsanlar Sende Hangi Doğa Olayını Görüyor?

Çevrendeki insanlar seni görünce hangi doğa olayını aklına getiriyor? Cevabı bu testte!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce kendine bir kahve seçerek başla. :)

2. Doğum günlerini hatırlama ve kutlama konusunda nasılsın?

3. Seni senden daha iyi tanıyan biri var mı sence?

4. Sabahları telefonun veya saatinin alarmıyla nasıl bir ilişkin var?

5. Sence sahip olduğun en kötü özellik hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak alışveriş yapacak olsan bu dürüst esnaflarımızdan hangisini seçerdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gökkuşağı!

Gökkuşağı!

İnsanlar seni görünce gökkuşağı görüyor. Çok da haksız sayılmazlar aslında. Sanki önceden görevlendirilmiş gibi şu sıkıcı hayatlarımızı çekilir kılan bir arkadaş olur herkesin hayatında. O seçilmiş kişi sensin. Grinin tonunun hakim olduğu her yeri rengarenk yapıyorsun. İnsanları hiçbir zaman karamsarlığa yöneltmiyor, sürekli onlara moral ve enerji aşılıyorsun. Gökkuşağı gibi görenin yüzünde tebessüme neden oluyorsun.

Tsunami!

Tsunami!

İnsanlar sende tsunami görüyor. Çok sabırlısın, çok iyi niyetlisin. Karşındaki kişi sana iyi davrandığında suyun mavi bir yorgan gibi uzandığı huzurlu denizlere benziyorsun. Ancak kırmızı çizgilerinin aşılmaması kaydıyla. Başkaları senin sınırına burnunu soktuğunda insanlar sende tsunamiyi görüyor. Birden yükseliyor ve her şeyi yerle bir ediyorsun.

Kar fırtınası!

Kar fırtınası!

İnsanların sende gördüğü doğa olayı kar fırtınası. Kar huzur verir, yaşlı insanları bile duygulandırır, herkesi cocuklaştırır. Çünkü karın kapladığı o bembeyaz atmosferin verdiği huzur vardır. Sen de sevdiklerine karşı huzur veren, sürekli yanında olmak istenen insanlardansın. Sevdiklerine çok değer veriyorsun. Eğer onlara en ufak zarar geleceğini sezersen birden kanatlarını kaldırıp kar fırtınasına dönüşüyorsun.

Kasırga!

Kasırga!

İnsanlar sende kasırgayı görüyor. İnsanları etkilemek senin ruhunda var. Onları peşinden alıp götürmeyi çok seviyorsun. Doğal bir lider olduğun için çoğu kişi de bu durumdan memnun aslında. O kadar enerjiksin ki senin durdurabilecek tek şey yine sensin. Her yeri kasıp kavuruyorsun, tüm ortamlarda ilgiyi üzerine çekiyorsun ama bazen kendini kontrol etmende fayda var. :)

Yaz yağmuru!

Yaz yağmuru!

İnsanlar sende yaz yağmurunu görüyor. Hani yazın havalar bunaltır, artık nefes alamayacak, terden pişmiş hale gelirsin. Çevrendeki klimalar, vantilatörler işe yaramaz. O anlarda kısa bir yağmur yağar. Seni  de insanlar öyle görüyor. Yardımsever, yapılamayacak denen işleri yapan, bunun için azim gösteren. Bu yüzden insanlar sende ferahlık, neşe ve rahatlık buluyor. Bunaltıcı bir yaz gününde gelen yaz yağmuru gibi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1118
379
309
95
58
46
42
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mmt230

tsunami'ler gelin toplaşalım :D

Onur Kabil

Tsunami :P

Ezgi

İnsanlar sende tsunami görüyor. Çok sabırlısın, çok iyi niyetlisin. Karşındaki kişi sana iyi davrandığında suyun mavi bir yorgan gibi uzandığı huzurlu denizl... Devamını Gör