Görüş Bildir
Haberler
İlk Kez Araç Kiralayacaklar

İlk Kez Araç Kiralayacaklar

Hakan Aykol
04.03.2014 - 10:14 Son Güncelleme: 04.03.2014 - 18:11

İlk Kez Araç Kiralayacaklar İçin Araba Kiralamanın Gizli Masrafları

Otomobil kiralamaya ihtiyacınız olduğunda, tam çok iyi bir fiyattan araç bulduğunuzu düşünürken beklediğinizden çok daha fazla bir rakam ödediğiniz oldu mu? Küçük haftasonu kaçamağınız, KDV, havaalanı masrafları, sigorta ve kiralarken farkında olmadığınız bazı ekstralar, kiralama firmalarının provizyonları da eklenince tahmin ettiğinizin çok üzerinde bir fiyata gelebilir.

Eğer ilk kez araç kiralayacaksanız kredi kartı olmadan kiralama yapmanın pek mümkün olmadığını bilmelisiniz. Kiralama şirketleri baştan kartınıza belli miktarlar için blok koymak isteyeceklerdir.

Araç kiralarken baştan bilmekte yarar bulunan gizli bazı maliyetler hakkında bilginiz olursa, bütçenizi daha iyi belirleyebilir, size en uygun aracı daha kolay seçebilirsiniz. İşte bazı gizli masraflar:

Vergiler ve Havaalanı Kesintileri

KDV’yi elimine etmenin bir yolu yok elbette, fakat havaalanı dışında bir noktadan kiralama yaparsanız, havaalanı masrafını ödemeden aracı kiralayabilirsiniz. Havaalanı kiralamaları her zaman şehir içi kiralamalardan daha yüksek fiyatlıdır fakat şehir içindeki kiralama ofislerinin akşam belli bir saatten sonra çalışmadığını unutmayın.

Kaynak: http://www.tasit.com/oto-bilgileri/ot...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın