Görüş Bildir
Haberler
İkimizin Sırrı "Emir" Ceyhun Mengiroğlu Kimdir? Ceyhun Mengiroğlu Kaç Yaşında ve Nereli?

İkimizin Sırrı "Emir" Ceyhun Mengiroğlu Kimdir? Ceyhun Mengiroğlu Kaç Yaşında ve Nereli?

ATV'nin yeni dizisi İkimizin Sırrı ekranlarda izleyicisi ile buluştu. Bir anne ve kızının yaşam mücadelesini anlatan dizi konusuyla oldukça dikkat çekerken oyuncuları da oldukça araştırılıyor. Bu oyunculardan biri de dizinin başrol oyuncusu Emir karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Ceyhun Mengiroğlu. Peki, Ceyhun Mengiroğlu kimdir? Ceyhun Mengiroğlu kaç yaşında ve nereli? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ceyhun Mengiroğlu Kimdir?

Ceyhun Mengiroğlu Kimdir?

1986 İstanbul doğumlu olan Ceyhun Mengiroğlu, ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da yapmış ve Turizm Otelcilik eğitimi almıştır. Babası ülkemize dünya mutfağını getiren şeflerden biri ve Mengiroğlu’nun idolü olduğu için, ilk başlarda babasının izinden yürümek istemiş ve bir süre otel işletmeciliği yapmıştır.

Daha sonra yine çok ilgi duyduğu modellik ve oyunculuğa yönelmiş, defilelerde ve tanıtımlarda boy göstermeye başlamıştır. Bu sırada popülerliği de artmaya başlayan Ceyhun Mengiroğlu, bazı kliplerde de, oynamıştır.

Dizi oyunculuğu Mengiroğlu için yeni olsa da, dikkat çekici fiziği ve oyunculuğu sayesinde, adından sıkça söz edilmeye başlanmış ve Türk seyircisi tarafından beğenilmiştir.

Eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünde tamamlayan Ceygun Mengiroğlu, 23 yaşına geldiğinde modellik ve oyunculuğa yönelmiştir. Oyunculuk hayatına başrollerinde yer aldığı gençlik dizisi ‘Adı Mutluluk’ ile yapan Ceygun Mengiroğlu, burada canlandırdığı Eren karakteri ile büyük beğeni topladı. Oyuncu ‘Paramparça’ adlı dizide Deniz Yılmaz rolünü üstlendi. Ceyhun Mengiroğlu, son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan Rüya adlı dizide ‘Bulut Giray’ karakterine hayat veren şimdilerde ise Ceyhun Mengiroğlu, “SHAME”  isimli sinema filmi ile dünya platformlarında boy gösteriyor.

Ceyhun Mengiroğlu Rol Aldığı Yapımlar?

Ceyhun Mengiroğlu Rol Aldığı Yapımlar?
  • Paramparça’ – (Dizi)

  • “SHAME” – (Sinema)

  • ‘Adı Mutluluk’ – (Dizi)

  • Rüya – (Dizi)

  • Payitaht Abdülhamid  – (Dizi)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın