Görüş Bildir
Haberler
İÇERDE SİNEMA FİLMİ GELİYOR

İÇERDE SİNEMA FİLMİ GELİYOR

YILMAZ BROTHERS

İçerde dizisinin iki kardeşinin polisiye maceralarının anlatıldığı sinema filmi çekileceği duyuruldu.

Yayınlandığı ilk günden itibaren reyting sıralarında hep birinci olan dizinin yapımcıları sadece iki karakterin (Sarp ve kardeşi Umut) Aksiyon ve macera dolu hikayelerini anlatacakları yeni bir proje için kolları sıvadıklarını açıkladılar.

Daha önce hiçbir filmde denenmemiş tekniklerle otobanda aksiyon sahnesi çekileceğinin de belirtildiği projenin sadece bu sahneler ayrılan bütçesin yeni bir rekor olacağı üzerinde duruldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

FİLMİN İSİM BABASI ÇOŞKUN

FİLMİN İSİM BABASI ÇOŞKUN

19 Haziran Pazartesi günü finali gerçekleşen dizinin sevenlerine müjdeli haber gecikmedi. Sinema Filminin isim babası dizinin Çoşkun karakterinden geldiğini söylememiz de fayda var. 

Dizide gerek konuşma şekli gerek davranışlarıyla izleyicinin zamanla sevdiği bir karaktere dönüşen Çoşkun'un repliği filmin isim babası oldu.

Henüz senaryonun yazım aşamasında olduğu ve çekimlerin ne zaman başlayacağının da netleşmediği projenin 2018 Baharında vizyona gireceği söyleniyor.

Sinema Filminde yer alacak karakterlerden bazıları ise (Alyanak)Yıldıray Şahinler, (Çoşkun)Nebil Sayın,  (Füsun) Nihal Koldaş, (Eylem) Damla Colbay olduğu belirtildi.

desek de inanmayın ee hep onlar ters köşe yaptı bide biz yapalım dedik. Diziyi izleyenler bilir,  her bölüm hayretler içerisinde izleyicisini bırakarak çıtayı zaman zaman yükselttiği yere kendisi bile tekrar çıkamayan, buna karşın her bölüm çıtayı yükseltmeyi başaran, izleyicisinden tam not alan bu dizi ekibine teşekkürler eder ve böyle bir sinema filmi çekilmesini (Yapımcı Duy Sesimizi) tabi ki bekleriz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
82
33
22
20
7
7
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın