Görüş Bildir
Haberler
Herkeste Olmaz Öyle! Senin A Noktan Ne Kadar Güçlü?

etiket Herkeste Olmaz Öyle! Senin A Noktan Ne Kadar Güçlü?

A Noktası, kişinin karakterini ortaya koyan, güçlü yönlerini öne çıkaran, kişinin davranışlarını dolayısıyla seçimlerini etkileyen terim. A Noktası güçlü olan kişiler uğraştıkları alanlarda oldukça özgün ve başarılı olurlar.

Aslında A Noktası herkeste bulunur. Fakat ayrıcalıklı, kendisini keşfedebilmeyi başarmış, yeniliklere açık insanlarda daha güçlü ve daha keskindir. Aslında kendini keşfetmek A Noktası’nı keşfedip o noktayı keskinleştirmek demektir.

Peki senin A Noktan ne kadar güçlü! Haydi teste!

1. Öncelikle şunu öğrenelim. İnsanlardan en çok hangi özelliğin sayesinde iltifat duyarsın?

2. İş mülakatında değiliz dürüst olabilirsin :) 10 Yıl sonra kendini nerede ve nasıl görüyorsun?

3. İnsanların hayattaki öncelikleri oldukça farklılık gösterir ve karakteri hakkında önemli ipuçları verir. Peki senin hayattaki önceliğin nedir?

4. Diyelim ki bir gün arkadaşlarınla yemeğe çıkmaya karar verdiniz fakat kimsenin yemek konusunda bir fikri yok. Ne diyeceksin?

5. Şu cümleyi tamamla bakalım: "Kalabalık bir ortama girdiğim zaman ..."

6. Diyelim bir şirkette orta düzey bir yöneticisin. Çok çalışmana, çok üretmene rağmen bir türlü yükselemiyorsun. Ne yapacağını merak ediyoruz!

7. Sendeki A noktası miktarını anlamaya başladık... Ama bu soru kritik: A ile başlayan hangi kelime seni daha iyi tanımlar?

8. Son olarak... "Yenilik" kavramının sende uyandırdığı şey nedir?

Senin A Noktası gücün 100 üzerinden 100!

Seni anlatmaya kelimeler yetmez! Sen kendini bulmuşsun. Neler yapabileceğinin farkındasın. Yeteneklerinin üstüne gitmiş, onları geliştirmişsin. Bu yüzden her durumda en doğru seçimleri yapabiliyor, senin için en iyi olanı biliyorsun.

Senin A Noktası gücün 100 üzerinden 90!

Seni tek cümle ile özetleyecek olursak: Kendini keşfetmişsin sen! Yapabileceklerinin farkındasın. Dünyayı değiştirmenin aslında kendini değiştirmek, geliştirmek olduğunu biliyorsun. Bu yüzden en doğru seçimleri yapabiliyor, senin için en iyi olanı biliyorsun.

Senin A Noktası gücün 100 üzerinden 80!

Sen hayatta birçok şeyi başarmışsın! Önüne çıkan çoğu engeli yıkmış, yıkamadıklarının etrafından dolaşmasını öğrenmişsin. Akıl süzgecini havaya tutmamış, yaşadığın her olaydan bir şeyler öğrenmişsin. Bu yüzden en doğru seçimleri yapabiliyor, senin için en iyi olanı biliyorsun.

Senin A Noktası gücün 100 üzerinden 70!

İşte karşımızda gerçek bir winner! Sen bu dünyaya kazanmaya gelmişsin. Kaybetmek senin kitabında yok. Hayatın boşluğunu bulmuşsun. Şanslısın da üstelik, içgüdülerin bıçak gibi keskin! Bu yüzden en doğru seçimleri yapabiliyor, senin için en iyi olanı biliyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
974
388
208
78
56
36
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Narmin

100 üzerinden 100!

Gizem Yenikler

Senin A Noktası gücün 100 üzerinden 100!

Buse Deniz Talan

Senin A Noktası gücün 100 üzerinden 90!