Görüş Bildir
Haberler
Hedeflerine Ulaşmak için Daha Ne Kadar Çalışman Gerekiyor?

Hedeflerine Ulaşmak için Daha Ne Kadar Çalışman Gerekiyor?

Begüm
18.05.2021 - 17:15

Acaba ne kadar yakın?

Testi çöz ve cevabını öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaşını öğrenebilir miyiz?

2. Hayatının sınavına girdin ama bir soruyu bilmiyorsun, kopya çeker misin?

3. Kalabalık ortamda çalışabilir misin?

4. Ulaşmak/almak istediğin bir şey var ama paran yok, bunun için para biriktirebilir misin?

5. Para için sevmediğin bir işi yapar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tarafını seç bakalım, home office mi yoksa ofis mi?

7. Mantık insanı mısın yoksa duygu mu?

8. Uzun süredir çalıştığın proje de takıldın ve yeni bir fikir üretemiyorsun, ne yaparsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hazırlan, şimdi kutlama zamanı!

O kadar çalıştın, uğraştın ve çabaladın. İşte şimdi meyvesini yeme zamanı! Hedeflerine ulaşmak için o kadar fedakarlık yapmış ve o kadar uğraşmışsın ki, hedeflerin resmen koşarak sana gelmiş. İstediğin şeye ulaşman için çok az bir zaman kalmış. 1 ay, 2 hafta ya da 1 gün! O kadar yakın bir zamandan bahsediyoruz.

Hatta sen hedeflerinin yarısını zaten tamamlamışsın sadece hırslı olduğun çin bunları görmüyorsun. Başardığın bunca şey aslında seni tatmin etmiyor ama öyle büyük işler yapmışsın ki! Aynada şöyle kendine bir bak ve başardığını fark et. Bu sefer kadehler senin başarına kalkıyor!

Çok ama çok az kaldı sabret!

Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin biraz daha dayanırsan tüm hedeflerine ulaşacaksın! Sana şöyle tahmini bir zaman verecek olursak 1 yıldan çok daha az kaldığını söyleyebiliriz. 6 ay ile 1 yıl arasında hedeflediğin çoğu şeyi başarmış olacaksın sadece biraz daha dayanman gerekiyor.

Aslında iyisin, hoşsun ve müthiş işler başarabilirsin ama bazen dayanamıyorsun ve ara ara pes ediyorsun. Kendine inansan oo bu dağları delersin! Haydi, durma çok az kaldı!

Nerden baksan en az 3-5 yılın var...

Evet bunu duymayı pek beklemiyordun ama dürüst olmak gerekirse çok da istikrarlı değilsin aslında. Hedeflerine ulaşmak için yapman gereken tek şey biraz daha odaklanman ve inanman. Yapıyorsun, yapıyorsun ama bir yerde sıkılıp bırakıyorsun. Zaman zaman da kendine inanmıyorsun, başaramayacağını düşünüyorsun. İşte şöyle sallan ve kendine gel, sen bunu yapabilirsin!

Ha gayret şurda 3-5 yılın kaldı o kadar, başarabilirsin

Önünde çok ama çok uzun yıllar var... Nerden baksan en az 10 yıl!

Hadi sil bakalım o gözyaşını, 10 yıl dediğin nedir ki 10 milyon kez gözünü açarsın geçer gider... Evet senin hedeflerin var ama bunlara ulaşmak için parmağını bile kıpırdatmıyorsun. Ee sen uğraşmazsan hedeflerin de sana koşarak gelmez maalesef. 

En iyimser haliyle hedeflerine ulaşman için 10 yıl daha çalışman gerekiyor ama en en en az 10 yıl... Tamam şimdi sil o gözyaşını ve aynanın karşısına geçip kendine bak. Bunu yapabilecek enerji sende var, başarabilirsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
121
63
27
15
8
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tugbaa

Çok ama çok az kaldı sabret! Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin biraz daha dayanırsan tüm hedeflerine ulaşacaksın! Sana şöyle tahmini bir zaman verecek olursak ... Devamını Gör

Miço

Hedefime ulaşmak için 1 ay,2 hafta ya da 1 gün kalmış 💃🏻

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Nerden baksan en az 3-5 yılın var... Evet bunu duymayı pek beklemiyordun ama dürüst olmak gerekirse çok da istikrarlı değilsin aslında. Hedeflerine ulaşmak ... Devamını Gör