Görüş Bildir
Haberler
Hayatının Aşkını Hangi Ülkede Bulacaksın?

etiket Hayatının Aşkını Hangi Ülkede Bulacaksın?

Ayşe Korkmaz
15.01.2016 - 13:38

Yıllarca etrafında doğru aşkı aradın durdun, bulamadım diye de üzülüyorsundur sen şimdi. Ama yanıbaşında olacağını sana kim söyledi ki? Şimdi testimizi çöz ve hayatının aşkının nerde olduğunu öğren! :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, hangi cinse karşı ilgi duyduğunla başlayalım..

2. Şimdi 4 mevsimden en çok hangisini sevdiğini söyle bakalım...

3. Sevgilinle beraber festivale gideceksiniz diyelim, hangisini seçerdin?

4. Diyelim ki hiç vize sorunun da yok, öyle ordan oraya geziyorsun, peki ama neyin peşindesin?!

5. Şu an üzerinde ne var? Yani, renk olarak!..

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ana gibi yar, nere gibi diyar olmaz?

7. Karşındaki insanda ilk baktığın şeyin dürüstçe cevabını bekliyoruz :)

8. Sonra çok önemli teninizin uyumu... O zaman soruyoruz, hangi ten rengini daha çok seviyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İtalya'da!

İtalya'da!

İtalyan erkeklerinin ne kadar yakışıklı olduğunu anlatmamıza gerek yok herhalde! Kaslı vücutları, her daim ışıl ışıl parlayan gözleri, kavruk tenleri ve normal bir erkeğe oranla çok çok daha bakımlı olmaları onları farklı kılan şeylerden biri. Ayrıca o kadar sevecen ve biri ki tam böyle, al evine, besle ! Bir kadını mutlu etmesini en iyi bilen millet bu, az değil...Her ne kadar bu adamların ev ortamını sevdiğini söylesek de kanlarında biraz çapkınlık olduğunu unutma, ipleri sıkı tut!

Venezuela'da

Venezuela'da

Bu ülkenin kadınlarının güzellikleri adeta tescilli, kaç kere Miss World, Miss Universe falan çıkarttıklarını biz vallahi sayamadık. Ama senin bu ülkeden bulacağın sevdiceğin de potansiyel bir kahinat güzeli olacağından hiç şüphemiz yok!  .Çok konuşkandırlar ayrıca kendini hiç yabancı biri gibi hissetmezsin, ayrıca sakin ve de uysaldırlar. E daha ne olsun ki?!

İsveç'te!

İsveç'te!

Bu ülkeye ait kadınların güzellikleri dillere destan ama bunun yanı sıra dünyanın en refah ülkelerinden birinde yaşadıklarını düşünürsek oldukça eğitimli ve bilgili bir karaktere sahip olduklarını söylemeliyiz. Üstelik diğer kadınlardan farklı olarak, değişik böyle sofistike bir tarzları var, ki senin de ilgini çeken şeylerden biri de bu!

Slovakya'da!

Slovakya'da!

Kuzeye gittikçe güzelleşiyorlar mı ne? Slovak kadınlarının güzelliklerinin yanı sıra duruşlarından ve zerafetlerinden de bahsetmezsek olmaz. Bunu, kıyafet seçiminde, hareketlerinde, konuşmalarında, insanlara yaklaşımında görmek çok mümkün. Allah vergisi bir şey bu ama, asla sonradan kazanılmaz. Bu zerafet, başkalarına soğuk gelebilir ama biraz gizem iyidir :)

Rusya'da!

Rusya'da!

Öyle bir ülke ki metrekareye düşen güzel kadın sayısı her yerden fazla! Her ne kadar sarışın ve güzel kadınlar için türlü türlü tabirler yapılsa da aslında bu ülkenin kadınlar edebiyata düşkündürler, kültürlüdürler yani. Ayrıca bu güzellik onlara miras kalmış gibi görünse de sporlarını hiç eksik etmezler, her zaman kendilerine bakarlar, her yaşta güzel kalmayı bu şekilde başarıyorlar diyebiliriz. Sahiplenilmeyi, sevilmeyi isterler ki bunlar da sende fazlasıyla mevcut!

Brezilya'da!

Brezilya'da!

Brezilya, etnik açıdan dünyanın en karışık ülkelerinden biri o yüzden de buranın kadınları sanki bütün dünyanın kombinasyonu gibi bir şey, her milletten en güzel özellikleri almışlar yani.. Keyiflerine düşkünlerdir. İçiyoruz her gece, her gece başka bir eğlence sözü hatta Brezilyalı kadınlar için yazılmış bile olabilir! Sıcakkanlıdırlar, dansı severler bir ömür çılgınlar gibi eğlenirsiniz inşallah :)

İspanya'da!

İspanya'da!

Senin için sevgilinle eğlenebilmek çok önemli o yüzden İspanyol bir erkeğin seni çok çok mutlu edeceğine eminiz! Olabildiğince romantik olduklarını da eklemek gerekir bu adamların, sıcakkanlı böyle sevgi yumağı gibi bir şey :) Ama başlarda biraz gizemli gelebilirler sana, vazgeçme çünkü karşındakilerden sabırlı olmayı beklerler her zaman!

Fransa'da!

Fransa'da!

Dünyanın en ince, en romantik, en şık erkekleri bu millettendir. Sanata felsefeye meraklılardır; ama en önemlisi hayatı yaşama sanatını bilirler. Zaten Alain Delon gibi kasınmaları da hep bundan. İçlerinde birer savaşçı vardır üstelik, sahip oldukları şeyi kaybetmemek uğruna yapmayacakları şey yoktur! O yüzden bir Fransız erkeği seni ömür boyu güvende hissettirecek ve mutlu edecektir!

Güney Afrika'da!

Güney Afrika'da!

Senin egzotik havaları sevdiğin bir gerçek ve bu havaya en uygun adayı Güney Afrika'da bulabilirsin! İnanılmaz güçlü kas yapıları, mangal gibi yürekleri ve yanık ten renkleriyle herkesi çılgına çevridikleri kesin. Ama asıl ilginç olan bu güzel adamların kendilerinin ne kadar istendiklerinin farkında olmaları bu yüzden de inanılmaz derecede cool ve özgüvenlidirler!

İngiltere'de!

İngiltere'de!

Sen hayatının aşkını dünyanın en asil ülkelerinden birinde bulacaksın! Bütün karizmalarını bir yana bırakacak olursak, seni sarhoş edecek aksanları; kibar ve zarif tavırlarıyla kalbini çalması çok muhtemel duruyor... Kendilerinin ne kadar mükemmel olduğunun farkındalardır bu yüzden de kendilerine doğru insanı ararken seçicidirler ne mutlu sana ki mükemmelin kelime anlamısın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2193
793
445
254
155
146
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın