Görüş Bildir
Haberler
TV
Hatırla Gönül Dizisinin Konusu...

Hatırla Gönül Dizisinin Konusu...

Ayhan Hazar
19.08.2015 - 18:39

Hatırla Gönül Dizisinin Konusu...

Star Tv ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan Hatırla Gönül dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Most Production imzalı Hatırla Gönül dizisinin konusu belli oldu.

Most Production yapımcılığında hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Gül Oğuz’un oturacağı Hatırla Gönül dizisi Ekim 2015’te izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin başrollerini Gökçe Bahadır, Engin Öztürk ve Onur Saylak paylaşacak. Dizinin oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı.

Hatırla Gönül dizisinde Gökçe Bahadır “Gönül” isminde bir ameliyat hemşiresi rolünde izleyici karşısına çıkacak. Dizide iki erkek arasında gidip gelirken geçmişte hafızasını kaybedecek ve anıları, kimliği ve sevdiği adamı unutacak. Yıllar sonra gerçekler açığa çıkınca unuttuğu aşk yeniden alevlenecek ve aynı zamanda kendini bir intikam hikayesinin içinde bulacak.

Onur Saylak ise “Tekin” rolünde yer alıp sevdiği kadını kaybedecek ve tehlikeli kararlar alan bir adam olacak.

Engin Öztürk “Yusuf” rolünde izleyici karşısına çıkacak ve yıllar önce oğlunu kaybedecek, bunun intikamı ile yaşarken yıllar sonra aşkı Gönül’de bulacak ve bunun üzerine çocuğunun intikamı ile Gönül’e duyduğu aşk arasında seçim yapmak zorunda kalacak.

Hatırla Gönül dizisi izleyici ile çok yakında Star TV ekranlarında buluşacak. Dizi ile ilgili gelişmeleri takip etmek için sitemizi takipte kalınız.

Kaynak: http://hatirlagonul.dizisiizle.net/ha...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın