Görüş Bildir
Haberler
Hangi Whatsapp Emojisisin?

etiket Hangi Whatsapp Emojisisin?

Hangi whatsapp emojisi olduğunu merak ediyorsan buyur gel 🙃

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, en yakın arkadaşınla konuşurken genelde hangisi ile hitap edersin?

2. Peki şu anki ruh haline göre bu renklerden birini seç desek.

3. Peki bu pastalardan hangisini daha çok beğendin?

4. Sosyal medyada sana küfreden birine karşılık ne yaparsın?

5. Sence bir arkadaşta olması gereken en önemli özellik nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bu sosyal medya hesaplarından hangisini daha çok kullanıyorsun?

7. Peki şuan bunlardan hangisini yapmak isterdin?

8. Ve son olarak şu hayatta tahammül edemediğin tek şey nedir?

Sinirden burnundan soluyan emoji!

Sinirden burnundan soluyan emoji!

Duydukları karşısında utangaç, sevimli emoji!

Duydukları karşısında utangaç, sevimli emoji!

Sen çok utangaç bir insansın ya. Nasıl bu kadar tatlı olmayı başarabiliyorsun. Hiç kendini beğenmiş, ukala tavırların yok. hep mütevazi hep şirinsin.

Oldukça mütevazi emojisi!

Oldukça mütevazi emojisi!

Genel olarak çevrendeki insanlara karşı mütevazi bir yapın var. Çok alçak gönüllüsün ve dışarıdaki insanlarda bunun farkında. Bundan dolayı çok seviliyorsun. Herkes senin bu güle yüzlülüğüne bayılıyor.

Kaka mı dondurma mı hala çözülemeyen emoji!

Kaka mı dondurma mı hala çözülemeyen emoji!

Valla biz de tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz. Senin de genel olarak böyle bir tavrın var.. Hayata karşı hep kararsız bir yapın var. Ama her zaman en doğru kararı verebilmek için çabalıyorsun. Ve sonunda kendin için en doğru kararı alabiliyorsun.

32 diş emojisi!

32 diş emojisi!

Ya sen sürekli gülüyorsun. Genel olaylar karşısında hep tavrını korumaya çalışıyorsun. Seni sinirli görmek oldukça zordur. İnsanları hiç kırmak istemiyorsun. Ve sürekli pozitif enerji saçıyorsun.

‘Ya seni yerim’ emojisi!

‘Ya seni yerim’ emojisi!

Sen çok ponçik bir insansın. Genel olarak insanları çok seviyorsun. Ve sevgini fazlasıyla hissettiriyorsun. Sevgin bazen taşıyor ve insanlara 'seni yerim' ben sözünü söyleyebiliyorsun.

Hastalıktan bertaraf olmuş emoji!

Hastalıktan bertaraf olmuş emoji!

Valla canım sen şu sıralar hasta modundasın. Tabi bu havalarda böyle olman çok normal. Biraz kendine dikkat etmelisin. Yoksa hastalıktan kurtulamayacaksın.

Yardımsever, anlayışlı ve sevecen emoji!

Yardımsever, anlayışlı ve sevecen emoji!

Sen resmen iyilik meleğisin. Nasıl böyle olmayı başarıyorsun. İçinde hep yardımsever bir kişilik var. İnsanlara asla kötü davranamıyorsun. Hayır demekte bile zorluk çekiyorsun. Bu anlayışlı yapın ile birlikte çok tatlı bir kişiliğe sahipsin.

Samimiyeti gösteren emoji!

Samimiyeti gösteren emoji!

Resmen içinden geldiği gibi davranan bir yapın var. İnsanların senin bu samimiyetine bayılıyorlar. Gerçekten harikasın. Hep böyle içten ve güler yüzlü olmaya devam et.

Ağlarmış gibi yapan emoji!

Ağlarmış gibi yapan emoji!

Ya senin gözün sürekli yaşlı gibi. Ne ağlayacakmış ne de ağlamayacak gibisin. İçinde atamadığın veya üzüldüğün bir şeyler mi var senin? Yani bu hallerinden bir an önce çıkmalısın. O güler yüzünü insanlara göstermelisin. Bizden söylemesi.

TRİP ATIYORUM emojisi!

TRİP ATIYORUM emojisi!

Canım sen çok alıngansın. Aslında bunun en büyük nedeni çok fazla detaycı oluşundan. İnsanların düşünemediği ama senin düşündüğün çok fazla nokta var. Bundan dolayı en ufak bir şeyde bile kırılıyorsun. Ve trip atabiliyorsun. Ama bu halin çok daha tatlı.

Ağzını yayarak gülen emoji!

Ağzını yayarak gülen emoji!

Sen gülerken gerçekten o kadar içten gülüyorsun ki etrafındakileri gülüşünle güldürüyorsun. Nasıl bir gülmektir bu. İnsanlar seni böyle çok tatlı buluyorlar. Sem acaba kötü mü gülüyorum diye düşünürken çoktan insanların kalbini çalmışsın bile.

Kokulu öpücük emojisi!

Kokulu öpücük emojisi!

İnsanları içten içten öpmeye bayılıyorsun. Sen o kadar samimi bir insansın ki insanları öperken onu gerçekten çok sevdiğini hissettiriyorsun. Sadece öperken değil tabi bütün davranışlarında var bu. Her halinle samimi ve sempatik bir insansın.

Sinirli emoji!

Sinirli emoji!

Sen sürekli sinirlenmeye yer arıyor gibisin. Bu kadar agresif olmasan mı? Evet etrafındaki insanlar seni çok sinirlendiriyor ama sakin olursan her şey daha güzel olabilir. İşlerin daha iyi yolunda gider. Bizden söylemesi.

Gülmekten yarılan, yerlere yatan emoji!

Gülmekten yarılan, yerlere yatan emoji!

Sen ilk olarak çok sempatik bir insansın. Doğal olmak bir insana bu kadar yakışır. Hiçbir zaman yapmacık davranmıyorsun. Yapamıyorsun da zaten. Bir olay olduğunda veya komik bir olay döndüğünde hiç çekinmeden içinden geldiği gibi davranıyorsun. Kendini tutamıyorsun.

Sınıfın en çalışkan çocuğu emojisi!

Sınıfın en çalışkan çocuğu emojisi!

Sen aslında her şeyi merak eden ve araştıran bir insansın. Genel olarak bir şey hakkında bilgi sahibi olmayı çok seviyorsun. Aklına yatmayan bir şeyler varsa onu öğrenirsin. Ve insanları da bilgilendirmeyi çok seviyorsun. Senin doğanda var bu. Keşke herkes senin gibi olabilse..

Düşünen, sorgulayan emoji!

Düşünen, sorgulayan emoji!

Senin genel olarak sorgulayan bir yapın var. Bir şeye kolay kolay inanmazsın. Hep soru sorarsın ve detayına inersin. Fazla detaycı bir insansın. Bu zaman zaman seni yıpratabiliyor. Ama genel olarak kendini böyle daha iyi hissediyorsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1091
568
443
261
127
81
68
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tosarık

bu testi cözmeme gerek yok sanirim...

Melisa Ayvaz

Kaka mı dondurma mı hala çözülemeyen emoji! Valla biz de tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz. Senin de genel olarak böyle bir tavrın var.. Hayata karşı hep ka... Devamını Gör

Ecren Korkmaz

o kaka adjskajdkasd

alper arslan

sınıfın çalışkanı emolojisiymiş. bildiğin inek çıktım.