Görüş Bildir
Haberler
Hangi Şener Şen Karakterisin?

etiket Hangi Şener Şen Karakterisin?

15.03.2016 - 15:15

Yeşilçam'ın efsane aktörü Şener Şen'in canlandırdığı hangi karaktersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Vakit kaybetmeden başlayalım. Bu köpüşlerden hangisini doyasıya sevmek isterdin?

2. Tut ki karnın acıktı. Bu pizzalardan hangisini seçerdin?

3. Seçtiğin pizzayı yerken hangi filmi izlerdin?

4. Sana şöyle bir seçenek sunuluyor. İlla ki mühendis olacaksın. Ne mühendisi olurdun?

5. Pekiii. Denize düşse hangisini kurtarırsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence dünyayı nasıl kişiler kurtaracak?

7. Sevdiğin bir dizinin reklam arasında kanalları dolaşırken Tosun Paşa'ya denk geldin. Ne yaparsın?

7. Sevdiğin bir dizinin reklam arasında kanalları dolaşırken Tosun Paşa'ya denk geldin. Ne yaparsın?

8. Sana göre Şener Şen'in en iyi partneri hangi oyuncu olmuştur?

9. Hani deriz ya "Amerika'da doğsa Oscar alırdı." diye. Sen Şener Şen'i hangi önemli rolde görmek isterdin?

10. Diyelim ki iş yerinde terfi aldın. İlk olarak kiminle paylaşırdın?

10. Diyelim ki iş yerinde terfi aldın. İlk olarak kiminle paylaşırdın?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Vecihi!

Vecihi!

Hem madden hem de manen havalardasın. Aşkın için yapamayacağın şey yok. Bazıları deli olduğunu düşünse de bunlar senin için pek önemli değil. İnsan aşkı uğruna deli olmayacaksa ne uğruna olacak ki? Hayalperest bir romantik olmanın yanı sıra pes etmeyen kararlı bir yapıya sahipsin. Umarız Vecihi gibi çabalarının karşılığını bulursun :)

Nazım!

Nazım!

İnsanın kendisini kurtarmasında daha önemli ne olabilir ki? Başkalarını kurtarmak. Gönül Yarası'nın Nazım öğretmeni gibi fedakarsın. Kendin yerine muhtaç insanları düşünüyor, onlar için kederleniyor, elinden geleni yapmaya çalışıyorsun. Mum gibi kendini yakma uğruna insanları aydınlatmaktan vazgeçmiyorsun. Tarih adını yazmasa da gerçek kahramanlardansın.

Baran!

Baran!

Bir insan aşkı uğruna ne yapabilir? Kariyerinden, ailesinden, dostlarından, yurdundan vazgeçer. Ancak, Baran gibi sevenler ülkenin en güçlü kişilerinden birine, zindanlara karşı koyar. Gözüpeksin, karşına çıkan zorluklar karşısında tek tabanca mücadele veriyorsun ama geçmiş hatalarının farkına varıp yanındakileri de uyarıyorsun. Eşkıya filmindeki Baran gibi cesaretlisin.

Badi Ekrem!

Badi Ekrem!

Senin için en önemli şey disiplin. İnsanların çalışırlarsa dünyayı daha iyi bir yere getireceğine inananlardansın. Yeni şeyleri denemekten korkmuyorsun. Yenilikçi bir yanın var. Dünyada olan biteni iyi takip ediyor, çağın gereklerinden mahrum kalmıyorsun. Bunun yanında maceraperest bir yanın da yok değil. Arada başına ufak dertler açsa da yeni maceralar, deneyimler seni yolundan alıkoymuyor.

Muhsin Bey!

Muhsin Bey!

Muhafazakar bir yanın var. Toplumun hızlı değişimine, yozlaşmasına kayıtsız kalamıyorsun. Değerlerin var. Ne karşılığında olursa olsun seni sen yapan bu değerlerden ve asaletinden asla taviz vermiyorsun. Elmasın çamura düşse de kıymetini yitirmediğinin farkında olduğundan o çamur, pislik içinde bile tertemiz ayakta kalıyorsun. Bazıları biraz 'antika' olduğunu düşünse de bir insanın duruşunun olmasını, asalet sahibi olmasını 'Başkaları ne der?' kaygısına tercih ediyorsun.

Ziya!

Ziya!

Çevrendeki kişilerin neşe kaynağısın. Hep paylaşacak bir şeyin, anlatacak bir hikayen var. Muzip bir yönün olsa da herkese karşı sevgi besliyorsun. Bazen arada kaldığın oluyor ama tek tarafı seçip diğer tarafa da göz yumamıyorsun. Bazen şanssızlıklar kapını çalsa da ikna kabiliyetinle bir şekilde bunları aşıyorsun. İnsanları seviyor, bunun karşılığında sevgi bekliyor ve fazlasıyla bunu alıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
413
228
83
45
12
12
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
UzkaneR

SONUÇ:Testi tamamlamak için 5 numaralı soruyu cevaplayın!

Sertan Kaçar

Vecihi! Hem madden hem de manen havalardasın. Aşkın için yapamayacağın şey yok. Bazıları deli olduğunu düşünse de bunlar senin için pek önemli değil. İnsan ... Devamını Gör

İrem Kaynak

Vecihi! LAN ADKZKFlvkzkckdkdk