Görüş Bildir
Haberler
Hangi Kadın Siyasetçi Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Kadın Siyasetçi Senin Ruh İkizin?

Trex
20.10.2016 - 02:05 Son Güncelleme: 28.11.2016 - 15:40

Siyaset dünyasına sadece erkekler değil aynı zamanda kadınlar da yön veriyor. Önemli kısmı da sadece kendi ülkelerinde değil tüm dünyada isimlerini kabul ettirmiş durumda. Peki senin ruh ikizin bu ünlü kadın siyasetçilerden hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle eğitim durumunu öğrenelim.

2. Sabah kalktıktan ne kadar sonra sosyal medya hesaplarına bakıyorsun?

3. Buluşmalara vaktinde mi gidersin?

4. Erkekleri bir renkle tanımlasan bu hangisi olurdu?

5. Hangi işi yapmak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangisini tercih ederdin?

6. Hangisini tercih ederdin?

7. Son olarak şu tweeti puanla testi bitirelim. ( 0= Kötü mizah 5= Kahkaha attım)

7. Son olarak şu tweeti puanla testi bitirelim. ( 0= Kötü mizah  5= Kahkaha attım)

Hillary Clinton!

Hillary Clinton!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin Hillary Clinton! Her şeyden önce çok güçlü bir kadınsın. Hayat seni ne kadar zorlu biçimde imtihana soksa da her fırsatta bu sınavı geçmeyi başarabiliyorsun! Erkeklerin dünyasında onlarla mücadele ederken asla kendini ezdirmiyorsun. Sana karşı yapılan hataları da asla unutmuyorsun. Gün geldiği zaman hepsinden teker teker hesap soracak, hafıza ve kıvraklığa sahipsin. Senden korkulur ;)

Tansu Çiller!

Tansu Çiller!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin Tansu Çiller! Seni tanımlamak için iki kelime yeter: Bilgi ve hırs. Kendini çok iyi yetiştirmiş donanımlı bir kadınsın. Öğrenmeye ve kendini her zaman değiştirmeye açıksın. Bunun yanında hırsınla aşamayacağın engel neredeyse yok. Hayatı tespih yapıp sallayanlardansın. Ve son nerede adım atacağını ve duracağını çok iyi biliyorsun ;)

Margaret Thatcher!

Margaret Thatcher!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin Margaret Thatcher! Sen vahşi yaşam koşullarının sürdüğü erkekler dünyasında onlarla mücadele edebilecek enerjiye sahipsin. Bu enerjiyle onlara toplum hayatının sadece erkeklere ait olmadığını gösterebiliyorsun. Hatta birçok erkek senin yanında pısırık kalıyor bile diyebiliriz. Erkeklerin önemli kısmı seninle aynı ortamda bulunmaktan memnun ama içten içe de tırsmıyorlar değil ;)

Angela Merkel!

Angela Merkel!
timedotcom.files.wordpress.com

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin Angela Merkel! Senin en önemli özelliğin kıvrak zekan ve dobralığın. Hayatın içindeki sorunları kıvrak zekanla çözebiliyorsun. Son derece soğukkanlı biçimde olayları ele alıp akıl mantık süzgeçinden geçirip sonuca ulaşabiliyorsun. Bu dobralığın çevrendekileri biraz rahatsız ediyor ama bu senin pek umrunda değil. ;)

Benazir Butto!

Benazir Butto!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin Benazir Butto! Senin en önemli özelliğin inatçı ve meraklı bir insan olman. Asla pes etmiyor hedefine ulaşmak için ne gerekiyorsa yapıyorsun! Senin hayatında ''U dönüşü'' asla yok. Ayrıca gözü kara bir kadınsın. Bazen bu gözü karalık seni zor dürümlere düşürebiliyor aman dikkat!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
385
193
111
71
32
31
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beyza

herkes yabancı bir kadın çıkmış bi ben Tansu Çiller

Sevgili

Ben geleceği görür kupon yapardım :D Vizyonum geniş değil abi:D

Pasif Kullanıcı

yeminle benimde aklıma ilk o geldi :))

sudenazozturk

Hillary Clinton! Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin Hillary Clinton! Her şeyden önce çok güçlü bir kadınsın. Hayat seni ne kadar zorlu biçimde imtihan... Devamını Gör