Görüş Bildir
Haberler
Hangi Erdal Beşikçioğlu Karakterisin?

etiket Hangi Erdal Beşikçioğlu Karakterisin?

tezcan
29.08.2016 - 15:40

Tiyatro oyuncusu olan Erdal Beşikçioğlu, birçok oyunda yer almasının yanı sıra özellikle Vali ve Behzat Ç. dizileriyle televizyon izleyicileriyle buluştu ve unutulmaz karakteri canlandırdı. Televizyonda olduğundan daha çok sinema ve tiyatro oyunlarında gördüğümüz oyuncunun canlandırdığı çok keskin karakterler vardı. Bakalım bu karakterlerden hangisi sana en yakın olan?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangisi senin içeceğin?

2. Hayatında en çok yer kaplayan duygu hangisi?

3. Hayatta en çok hangisine değer verirsin?

4. Bir suç işlediğinde bunu kabul eder misin?

5. Hayatla ilgili hangi cümle sana en yakın olanı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayatta en çok neyi gerçekleştirmek isterdin?

7. Karşı cinsi ne kadar iyi anladığını düşünüyorsun?

Faruk Yazıcı!

Faruk Yazıcı!

Kendin hayatından ziyade toplumun refah ve huzur içinde yaşaması senin için öncelikli. Gününün çok büyük bir kısmında daha güzel bir hayatı insanlar için nasıl kurabilirim, nasıl bir faydam dokunabilir diye düşünmekle geçiriyorsun. Yaşadığın toplumun güzel yönlerini ortaya çıkarabileceğini ve herkesin daha güzel bir hayat özlemini dindirebileceğini biliyorsun; en azından bunun için çaba içindesin.

Behzat Ç.!

Behzat Ç.!

Senin gerçek ailen aslında arkadaşların. Ailene kıymet versen de işler hiçbir zaman istediğin gibi gitmedi ve hiç de hak etmediğini düşündüğün şeyler yaşadın. Kötü şeyler de yapmadın değil, ama yaptıklarının amacı daha güzel şeyler ortaya çıkarmaktı. Bu da biraz senin yolun. Ne zaman tutunacak bir dal bulsan daha sen gülümsemeden o dal kırılıp paramparça oluyor. Biraz zor olsa da hayata tutunmaya devam ediyorsun!

Nasır!

Nasır!

Muhtemelen şimdi yaşadığın gibi bir hayatın hayallerini kurmazdın önceden. Biraz hayat seni sürükledi, biraz kolay yolu seçtin. Çoğu zaman kötü olduğunu itiraf etmekten de çekinmedin. Sana göre sorun sende değil, seni bu hale getiren toplumdaydı. Gerçi böyle şeylere de fazla kafa yormuyorsun. Gelişine yaşayıp, iyi-kötü kavramlarına takılmıyorsun. Çok insanın canını yaktın, çok...

Arif!

Arif!

Hayatı ve karşı cinsi anlama konusuna oldukça kafa yoruyorsun. Edebi yönün çok kuvvetli, bunu sağlayan ise sadece okudukların değil, yazdıkların ve hayallerin de var. Senin için aslolan genelde hikayenin sonu değil, hikayenin kendisi. Hayatı bir hikaye olarak görüp insan ilişkilerini ya da insanların değer verdikleri şeyi anlamaya çalışman, hayatındaki en büyük varoluşsal soru.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
304
122
52
31
16
12
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın