Görüş Bildir
Haberler
Hangi Element Senin Karakterinle Eşleşiyor?

etiket Hangi Element Senin Karakterinle Eşleşiyor?

Osman Avcı
02.01.2015 - 13:31 Son Güncelleme: 02.01.2015 - 19:36

Bu evren, biz de dahil olmak üzere, elementlerden oluşur. Bu yüzden elementlerin özellikleri aslında bizim özelliklerimizdir. Peki senin karakterinin oluşumunda hangisi daha baskın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir kimyasal element grubu seç!

1. Bir kimyasal element grubu seç!

2. Hangi elementin ismi daha ilginç?

2. Hangi elementin ismi daha ilginç?

3. Bir obje seç!

4. Peki ya, hangi alaşım?

5. Herhangi bir numara seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendini bir doğal afete benzetecek olsan, hangisi olurdun?

7. Hangi radyoaktif süper güce sahip olmak isterdin desek?

8. Son Soru: Yeni bir element keşfettin diyelim. Ona neyin ismini vereceksin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Hidrojen" çıktı!

"Hidrojen" çıktı!

Sen öncü, önder bir kişiliksin. Bu lokomotif olma durumun senin her ne kadar hoşuna gitmese de, elini taşın altına koyacak kimse olmadığı için sen kollarını sıvıyor, sorumluluk alabiliyorsun: Ailende de durum bu, ilişkinde de, iş ve arkadaş ortamında da... Ayrıca ilk bakışta sade ve düz biri görünsen de, seni tanıyanlar iyi bilir ki: Sen oldukça karmaşık birisin. Ne diyebiliriz, sen 1 numarasın!..

"Azot" çıktı!

"Azot" çıktı!

İnsanların nabzını ölçmekte senin üstüne yoktur; yüksek empati kabiliyetinle insanların zihninde fink atıyorsun. İyi bir dinleyici ve iyi bir sorun çözücüsün ayrıca. İnsanlar senden nasihat almak için, sıraya girer. Zevklisin bir yandan da. Bunu giyiminden kuşamından, müzik zevkinden falan anlamak mümkün. Kısaca seni anlatan şey Bülent Ortaçgil'den gelsin: 'Sensiz Olmaz' :)

"Demir" çıktı!

"Demir" çıktı!

Şu dünya üstünde senin kadar güçlü bir kişilik var mı, merak konusu. Burada fiziksel güçten bahsetmiyoruz tabii ki, irade ve karakterden bahsediyoruz. Sen doğru bildiği yoldan şaşmayanlardansın: Dik başlısın, inatçısın... Ama her şeyden önce netsin net! Sen de kararsızlık diye bir şey yoktur, dosdoğrusun. İnsanlar sana saygı duyuyor. Saygılar!...

"Platin" çıktı!

"Platin" çıktı!

Sen elit ruhlu bir kişiliksin. Seviyen hep everesttedir ve bu seviye asla düşmez. Sen bir ortamdaysan bir anda ciddi konulara girilir, herkes senin derecene çıkmaya çalışır. Boş muhabbeti, ölümüne geyiği hiç sevmiyorsun. Monşersin sen, Monşer. Ayrıca cimriliğe hiç gelemiyorsun, üç kuruş için kendini asla rezil etmezsin, cömertsin yani. Son olarak sana pahalı zevklerin insanı demek doğru olur, bay/bayan Beyaz Türk :)

"Cıva" çıktı!

"Cıva" çıktı!

Sana en başta değişken bir insan demek doğru olur. Duygusal iniş çıkışların baş döndürür. Çünkü insanların dediklerini çok umursuyor ve kafaya takıyorsun. Bunun nedeniyse onlara değer vermen. Değer verdiğin içinse kolay kırılıp, kolay alınıyorsun. Ayrıca korumacı bir insan olduğunu da söylemek elzem. Şu hayattaki en büyük korkun onları kaybetmek, hiç şüphesiz!..

"Oksijen" çıktı!

"Oksijen" çıktı!

Senin en öne çıkan özelliğin, sıcakkanlı ve dışa dönük birisi olman. Kalabalıklar içinde kendini daha rahat hissediyorsun. Bu yüzden sana metropol insan demek doğru olur. Yardımsever birisin ayrıca da. İnsanların karşısına en olmadık zamanda Batman misali pelerininle çıkıp, onları zor durumdan kurtarırsın. İdeal bir aşıksın son olarak, seni bir kere içine çeken 'Oh be, dünya varmış!' der. Hiç şüphesiz...

"Neon" çıktı!

"Neon" çıktı!

Senin hakkında öncelikle şunu demek gerekir: Sen ışıl ışıl ve rengarenksin. Bir yere girdiğin zaman kafalar hep sana döner, bu nasıl oluyor bilmiyoruz. Bu ışığın cazibesine kapılan da çok insan var yani. Enerjiksin ayrıca, kıpır kıpırsın, durduğun yerde bir dakika duramazsın. Kısaca sende meşhur mayası var, sen neon ışıklarının altında daha güzelsin...

"Karbon" çıktı!

"Karbon" çıktı!

Senin şu dünyada ayak uyduramayacağın ortam: YOK! Her koşula, her ortama saniyeler içinde adapte olabilirsin, esneksin yani. Bunun yanında şu hayatı kasmadan yaşayan çok küçük azınlıktansın. Rahatsın bir kere, zorlamıyorsun, akışına bırakıyorsun ve favori sözünse: 'Dönerse senindir, biz pide söyledik' :)

"Helyum" çıktı!

"Helyum" çıktı!

Senin bu hayatta ciddiye aldığın hemen hemen hiçbir şey yok, zaten ciddiye alınacak bir nane var mı ki? Belki de tek ciddi olduğun şey, ölümüne geyik yapmak. Komiksin, espritüelsin, kafansa zehir gibi çalışıyor. Hele o maytapların yok mu, ah senin o maytapların... Senin diline düşmek = Ağrı Dağı'nın tepesinden düşmektir, o derece. Bak uzakta bir gedik var, hadi taşı kondur oraya :)

"Uranyum" çıktı!

"Uranyum" çıktı!

Senin değişken bir ruh halin var. Mesela bir dakika önce eğlenirken, bir dakika sonra ortalığı kasıp kavurabilirsin. Uçların insanısın yani: Neşen yaşatırken, öfken öldürmez süründürür. Tehlikeli bir insansın, sana ateşle yaklaşmak tehlikeli ve yasaktır. Ancak insanlar bu özelliğin dolayısıyla her ne kadar senden korksa da, bir yanıyla seni tanımak, seni elde etmek istiyor: Fetiş gibi bi şeysin :) Pandoranın kutusu gibi insansın vesselam, ama açılmasın o kutu, çıkmasın dışarıya kötü!..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
681
312
276
152
91
80
70
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arda Demir

neon vaybe çıkana bak sen

Hasan Şahin

Anketi eşit ağırlıkçı yazmış. - Zayın metal nedir arkadaşım ? Yıllardır kimya okuyorum duymadım öyle birşey. - Aminyum hangi element tam olarak ? Periyod... Devamını Gör

Anarchy

hacı walter abi kızma ama :D bende profosyonel iktisat öğrencisiyim de sen şüphe duyup baktın mı bide ki :D

Eylem Su

4.soruya bakınca aklıma Lucy geldi ^^