Görüş Bildir
Haberler
Hangi Cem Yılmaz Karakterisin?

Hangi Cem Yılmaz Karakterisin?

03.01.2019 - 16:24 Son Güncelleme: 21.01.2019 - 16:49

Her karakteriyle gönlümüzde taht kuran bir Cem Yılmaz var! Peki, sen bu karakterlerden hangisisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım, kendini hangi zamana ait hissediyorsun?

2. Peki, en yakın arkadaşın seni nasıl biri olarak tanımlar?

2. Peki, en yakın arkadaşın seni nasıl biri olarak tanımlar?

3. Hayatının bir film olduğunu düşünsek, türü ne olurdu?

3. Hayatının bir film olduğunu düşünsek, türü ne olurdu?

4. Cem Yılmaz filmlerinde yer alan bu karakterlerden hangisi senin hayatında olsun isterdin?

5. Şimdi de bu repliklerden birini seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendi halinde devam eden hayatında hiç beklenmedik bir olayla karşılaşırsan ne yaparsın?

6. Kendi halinde devam eden hayatında hiç beklenmedik bir olayla karşılaşırsan ne yaparsın?

7. Bir şekilde binlerce yıl öncesine gitsen, ilk yapacağın şey ne olurdu?

7. Bir şekilde binlerce yıl öncesine gitsen, ilk yapacağın şey ne olurdu?

8. Son olarak, ne olursa olsun her şeyin çok güzel olacağına inanır mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Arif!

Arif!

Sen, Cem Yılmaz'ın en sevilen karakterlerinden Arif'sin! Girdiğin her ortamda sevilmeyi başarabiliyorsun ve bu konuda hiç de zorluk çekmiyorsun. Aslında başını belaya sokmak konusunda da üstüne yok ama, yine de bir şekilde işin içinden sıyrılmayı başarıyorsun. Bunu belki kıvrak zekanla, belki sempatikliğinle yapıyorsun bilemiyoruz ama sonuçta kazanan sen oluyorsun. Bu arada, cesaretinden söz etmezsek olmaz! Hatta, senin için neredeyse korkusuz bile diyebiliriz!

Cibar Kemal!

Cibar Kemal!

Sen son derece naif, sevecen ve duygusal bir insansın. Bu özelliklerinle de Cibar Kemal'den başkası olamazdın! İnsanlarla arana bir sınır koysan da, aslında bu kesinlikle sevgisizlikten değil. Seni tanıyan herkes öyle çok seviyor ki, bu yüzden çizdiğin sınırın ötesinde bile yalnız kalmaktan korkmuyorsun. Ayrıca son derece yardımseversin. Tanıdık tanımadık kim olsa yardımına koşarsın. İşte tam da bu kadar büyük bir kalbe sahipsin!

Müslüm Duralmaz!

Müslüm Duralmaz!

Sen, olduğu gibi görünmeyen ya da göründüğü gibi olmayanlardansın. Bu özelliğinle Müslüm Duralmaz'sın diyebiliriz. Etrafına büyük bir sınır çizip, insanları kendinden uzak tutmaya çalışıyorsun. Hatta onların gözlerini korkutuyor ve mesafeni daima korkuyorsun. Ama seni yakından tanıma fırsatı bulan insanlar biliyor ki, aynı zamanda kocaman bir yüreğe sahip duygusal birisin. Sanıyoruz ki, bazı korkulara sahipsin ve bu mesafeler de bu yüzden. Ne diyelim, bize sorarsan korkunun ecele faydası yok. Hayat da yalnız yaşanmayacak kadar güzel!

Fikri!

Fikri!

Sen hayatı, yaşamayı ve hatta kendini çok seven bir insansın. Böyle düşününce de aslında Fikri'sin diyebiliriz. Başka hiç kimse umurunda değil, senin rahatlığını bozmasınlar yeter! Ama sanki biraz fazla 'ben' odaklısın. Aslında kendini diğer insanlara açsan, daha doğru ifade edebilirsin diye düşünüyoruz ama; bunu çok da içten istemiyorsun gibi.

Altan!

Altan!

Sen, hedeflerin uğruna pek çok şeyi riske atabilecek yapıdasın. Bu açıdan bakınca son derece hırslı gibi görünsen de, aslında daha çok duygusal ve umut dolusun. Saf ve temiz bir kalbe sahipsin, bu da seni son derece naif bir insan haline getiriyor. Tıpkı Altan gibi! Kendini doğru ifade edebilmek için biraz zamana ihtiyaç duyuyorsun. E, bundan doğal bir şey de olamaz tabii!

Zafer!

Zafer!

Çoğu zaman seni harekete geçirecek bir şeyler olmasını bekliyorsun. Kendi halindeyken bazen yanlış kararlar alabiliyor ya da olumsuz sonuçlar doğuracak davranışlarda bulunabiliyorsun. Ama aslında böyle biri değilsin. Temiz kalpli, iyi düşünceli ve sevdikleri için her şeyi yapabilecek bir karaktere sahipsin. Bize bu özelliklerinle Zafer'i anımsattın. Bizden sana tek öneri, kendini dinlemek için bir başka sebebe ya da öncesinde yapılmış hatalara ihtiyacın olmadığını bilmelisin. Sonrası iyilik, güzellik...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
243
116
87
23
11
10
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Cibar Kemal! Sen son derece naif, sevecen ve duygusal bir insansın. Bu özelliklerinle de Cibar Kemal'den başkası olamazdın! İnsanlarla arana bir sınır koysa... Devamını Gör