Görüş Bildir
Haberler
Halilhodzic: "Trabzon'a Gitmek Bir Hataydı"

Halilhodzic: "Trabzon'a Gitmek Bir Hataydı"

ATKN
10.11.2014 - 19:39

Trabzonspor ile yollarını ayırdıktan sonra ilk kez Hırvat basınına konuşan Vahid Halilhodzic, “Trabzon’a gitmek benim için bir hataydı' dedi. Bu arada Trabzonspor ayrılığı KAP'a bildirdi.

Trabzonspor'a büyük umutlarla gelen Vahid Halilhodzic, istenileni veremeyince kulüple karşılıklı olarak anlaşmayı feshetti. Ligde de Konyaspor ile oynadığı ve 3-2 kazandığı maçta yedek kulübesinde yer almayan Halilhodzic, 'Ayrılışımın sonuçlarla ilgisi yok. Bir iki galibiyet alsaydık, ilk üç arasına girebilirdik; ama başkan ile vizyon ayrılığı yaşadık. Kazanan bir takımı oluşturmak için bir proje planladık. Tabiki bunun için oyunculara ihtiyacınız olacak. Bu konuyla ilgili anlaşmazlıklar yaşadık ve ben de ayrıldım.' ifadelerini kullandı.

Karadeniz ekibi bordo-mavililer, 2005-06'dan sezonundan sonra ikinci kez kulüpte görev alan 62 yaşındaki teknik adamla Avrupa Ligi'nde başarılı sonuçlar almasına karşın, Karadeniz ekibiyle ilk sekiz haftada ligde bir galibiyet alabilmişti.

Halilhodzic ne kadar alacak?

Trabzonspor Halilhodzic ile yollarını ayırdığını Kamuoyu Aydınlatma Platfırmu (KAP)'a da bildirdi. KAP'a yapılan açıkalamaya göre tecrübeli teknik adama sözleşme fesih bedeli olarak 980 bin euro ödeneceğini duyurdu.

İşte o açıklama

Kulübümüz ile Teknik Direktör Vahid Halilhodzic arasındaki sözleşme, karşılıklı olarak feshedilmiştir. Sözleşme fesih bedeli olarak teknik direktöre, sezon sonuna kadarki alacağı olan 980.000.-EUR ödenecektir.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/trabzonspor...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0