Görüş Bildir
Haberler
Hakkari'de Sokağa Çıkma Yasağı!

Hakkari'de Sokağa Çıkma Yasağı!

Fatih UZUN
20.07.2014 - 20:38 Son Güncelleme: 21.07.2014 - 08:55

Hakkari’de ‘aşiret kavgası’ nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hakkari Valiliği tarafından kentte dün çıkan aşiret kavgası nedeniyle ikinci bir emre kadar kentte sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Hakkari'de önceki gece 4 genç arasında başlayan tartışma kısa süre büyüyüp iki aşiretin fertlerinin karıştığı kavgaya dönüştü.

Taş, sopa ve satırlarla birbirlerine saldıran iki grubun kavgasında 4 kişi yaralandı, birçok işyeri ve aracın camları kırıldı.

Olay önceki gece saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Bulvar Caddesi üzerinde 4 genç arasında belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma, kısa sürede büyüdü. Gençlerin arasında başlayan kavgaya bağlı oldukları iki aşiretin diğer fertleri de katıldı. Taraflar birbirlerine taş, sopa ve satırlarla saldırırken, ortalık adeta savaş alanına döndü. Çevredeki birçok iş yeri ve araç zarar gördü. Olay yerine gelen polis ekipleri, zaman zaman gaz bombası ve tazyikli su kullanarak kavga edenleri ayırmaya çalıştı. Polislerin ayırmakta güçlük çektiği kavgada 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olaylar bir süre sonra sonlandırıldı.

Hakkâri Valiliği, önceki gece yaşanan bu kavganın ardından, kentte ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan etti.

T24

Kaynak: http://t24.com.tr/haber/hakkaride-sok...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0