Görüş Bildir
Haberler
Guardiola Sonuçtan Memnun

Guardiola Sonuçtan Memnun

Fatih
18.09.2014 - 01:28

Guardiola Sonuçtan Memnun

İspanyol teknik adam, Manchester City maçı sonrası yaptığı açıklamalarda aldıkları galibiyetin önemine değindi.

Şampiyonlar Ligi E Grubu ilk maçında Manchester City'yi Boateng'in son dakika golüyle 1-0 yenen Bayern Münih 'te Teknik Direktör Pep Guardiola maçı değerlendirdi.

Devler Ligi'ne üç puanla başladıkları için mutlu olduklarını belirten Pep Guardiola, 'Güçlü bir rakibe karşı birçok pozisyon yakaladık. Başlarda topa sahip olamkta zorlansak da üçlü savunmadan dörtlü savunmaya geçince rahatladık' şeklinde konuştu.

Rafinha ve Benatia'nın da maçın son bölümlerinde çok iyi oynadıklarına dikkat çeken tecrübeli teknik adam 'Onlar mükemmel oynadı ve yüreklerini ortaya koydular. Bazen bu tür düşünceler farkı yaratan en önemli etkenler haline gelir. Eğer birisi gerçekten oynamak istiyorsa, bunu en iyi şekilde başarabilir.' ifadelerini kullandı.

Grupta son maça kadar hiçbir şeyin kesinleşmeyeceğini savunan İspanyol çalıştırıcı 'Bu maçtan önce oyuncularıma gruptan çıkacağımızdan emin olmadığımı söyledim. Son maç Moskova'ya karşı olacak ve bu grupta gerçekten büyük bir baskı var. Bu baskıyı Manchester City gibi güçlü bir takımı yenerek biraz da olsa hafiflettik' dedi.

Bayern Münih Şampiyonlar Ligi E Grubu'ndaki ikinci maçını 30 Eylül'de deplasmanda CSKA Moskova'ya karşı oynayacak.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/234/%C5%9...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın