Görüş Bildir
Haberler
Google, Otomobil Üretimini Hızlandırıyor

Google, Otomobil Üretimini Hızlandırıyor

Pchocasi
16.07.2014 - 19:37 Son Güncelleme: 16.07.2014 - 20:20

Google, Otomobil Üretimini Hızlandırıyor

Google bünyesine katmış olduğu Ford’un eski patronu olan Alan Mulally ile otomobil sektörünün altını üstüne getirmeye hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Google geçtiğimiz aylarda görücüye çıkartmış olduğu insansız aracını tanıttıktan sonra işleri hızlandırmaya başladı. Ford’un eski patronu artık Google ile birlikte çalışmaya başlayacak. Sekiz yıldır Ford Motor Company’de görev yapan Alan Mulally, Haziran ayında görevini bıraktığını açıklamıştı.

Yaklaşık olarak yetmiş yaşına gelen Alan, emekli olması beklenirken sürpriz bir şekilde Google Yönetim Kuruluna geçerek yeni görevine başlamaya hazırlanıyor. Bünyesine katmış olduğu büyük patron ile birlikte otomobil sanayisinde büyük adımlar atmaya hazırlanıyor.

Alan Mulally tarafından yapılan açıklamalarda, şirket vizyonunu çok daha iyi yerlere getirmek ve uygulamaları hayata geçirmek için sabırsızlandığını belirtti. Açıkçası Google para ile oynarken bu şekilde farklı sektörlere girerek çalışmalarını sürdürmesi diğer rakiplerinin canını giderek sıkmaya başlıyor.

ALAN MULALLY KİMDİR ?

Ford Motor Company’de Başkan ve CEO olarak görev yapan Alan Mulally iyi bir kariyere sahip. Ford’un Denetim Kurulu ile birlikte finansal tüm kominiteleri yöneten başarılı iş adamı bundan öncesinde Boeing Company’de yönetici olarak görev yapmıştı. Ayrıca Alan Mulally, Boeing Commercial Airplanes’te yönetici olarak çalışmalarını yürütmüştü.

1945 doğum tarihli olan iş adamı, Amerika’nın California şehrinde doğdu. 5 çocuk babası olan Alan, bakalım ilerleyen zamanlarda Google araç tasarımlarını yayınlamaya başladığında ne gibi tepkiler ile karşılaşacak merakla bekliyoruz.

Kaynak: http://www.pchocasi.com/google-otomob...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın