Görüş Bildir
Haberler
Gökhan Gönül: "Avrupa'da Kariyerime Devam Etmek İlk Hedefim"

Gökhan Gönül: "Avrupa'da Kariyerime Devam Etmek İlk Hedefim"

Enver K.
09.06.2016 - 18:24

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Gökhan Gönül, günlerdir süren tartışmaların ardından sarı lacivertli kulüpte kalıp kalmayacağı hakkında açıklamalarda bulundu

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Gökhan Gönül yaptığı açıklamada, 'Bugün atılmamış imzanın, yapılamamış anlaşmanın tek sebebi şahsıma karşı takınılan tavır, üslup ve söylemlerdir. Bundan sonraki süreçte Avrupa Şampiyonası'nın sonuna kadar hiçbir kulüple anlaşıp imza atmayacağımı, atılacak imzanın da Fenerbahçe Kulübünün bana önerdiği rakamın bir kuruş dahi üzerinde olmayacağının bilinmesini isterim. Yarının ne olacağını bilemeyiz fakat şu an için ilk hedefim Avrupa'da kariyerime devam etmek.' ifadelerini kullandı.

İlhan Ekşioğlu: "Fenerbahçe'den para için ayrıldı"

İlhan Ekşioğlu: "Fenerbahçe'den para için ayrıldı"

Gökhan Gönül'ün sözleşmesinin uzamasıyla ilgili Gökhan ve menajeri Ahmet Bulut ile görüşmeleri yürüten Ekşioğlu, 'Gökhan ile iki haftadır para pazarlığı yapıyoruz. İdealleri için ayrılmak istese saygı duyardık. Ama idealleri için gitmek isteyen futbolcu para pazarlığı yapmaz. Para pazarlığı yapan futbolcu para için gitmiştir' açıklamasında bulundu.

'Bizim teklifimiz belliydi. Başkanımız Mali Genel Kurul'da bunu açıkladı' hatırlatmasını yapan Ekşioğlu, 3+1'lik sözleşme süresinde taraflar arasında bir problem olmadığını belirtti. Buna rağmen Ekşioğlu Gökhan'ın mevcut ücreti olan 1.750.000 euro'yu 2.750.000'e çekmek istemesinin görüşmeleri tıkadığını sözlerine ekledi.

Ekşioğlu garanti ücretin dışında 20 bin euro maç başı ve ekstra olarak menajerlik ücreti de istenmesi üzerine Gökhan'a menajerlik parası vermeyeceklerini belirttiklerini de ifade etti. Son durumda 2 milyonluk teklife yöneticiler olarak kendi ceplerinden 250bin euro daha katkı yaptıklarını belirten deneyimli yönetici 'Gökhan'ın Fenerbahçe'deki kariyerini ve verdiği emekleri de düşünerek biz kulüp olarak fedakarlık yaptık. Ancak sürekli para pazarlığı devam etti' diyerek tecrübeli oyuncuya tepkisini dile getirdi.

Gökhan'ın ayrılması halinde B planlarının hazır olduğunu belirten Ekşioğlu 'Aslolan kişiler değil Fenerbahçe'dir' sözlerini kullandı.

AA

Sizce kim haklı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal Medya;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
18
10
7
5
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tunç ulusoy

Ya arkadaşlar kusura bakmayın da : sen verirsen persie'ye 5.7 milyon euro maas, verirsen diegoya 3.5 milyon euro maas , verirsen top oynamayan gönülsüz oynay... Devamını Gör

Bahattin Memoğlu

van Persie dünya yıldızı adı yeter ! Futbolda vizyon çok önemlidir ' ama diego konusunda haklısın .

Pasif Kullanıcı

Gökhan Gönül: "Avrupa'da Kariyerime Devam Etmek İlk Hedefim" tercümesi: "karşıya geçiyorum Beşiktaş'tayım..:)

prens dastan

yalan mı avrupadayım işte:)

Bahattin Memoğlu

GG tam bi para göz ! Meydaya şirin gözükmek için her haltı yapandır ! MİY - Gençlerbirliği takımlarına karşı herkes oynayabilir ama Avrupda gördük gg'yi !