Görüş Bildir
Haberler
Gmail’de Farklı Yıldızlar ile Postalarınızı Düzenleyin

Gmail’de Farklı Yıldızlar ile Postalarınızı Düzenleyin

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Yıldızlama’ (veya işaretleme) e-posta kullanıcıları tarafından uzunca bir süredir önemli olan postaları ayırt etmek için kullanılıyor. Bu özellik Gmail’in 11 tane daha yıldız alternatifi sunması ile başka bir hal almıştı. Bu yıldızları siz de e-postalarınızı organize etmek için kullanabilirsiniz.

Ayarlar sayfasında ‘Genel’ sekmesinde bulacağınız yıldızları ‘kullanılan’ ve ‘kullanılmayan’ olarak iki grup altında bulabilirsiniz. Kullanılmayan yıldızları tutup kullanılanların arasına sürüklediğinizde artık e-postalarınızı bu yıldızlar ile işaretleyebilir hale geleceksiniz. Yıldızları kullanmak için bir e-postanın yıldızlama butonuna birden fazla basmanız yeterli. Üstelik hangi sırada geldiklerini de belirleyebiliyorsunuz.

Normalde Gmail’inizin kenarındaki ‘yıldızlı’ sekmesinden tüm yıldızlı e-postalara ulaşmanız mümkün. Ancak tek bir yıldıza sahip postaları önünüzde dökmek için Gmail’deki arama kutunuzda şu etiketleri arayabilirsiniz:

yellow-star

green-star

purple-star

orange-star

red-star

blue-star

red-bang

yellow-bang

green-check

blue-info

orange-guillemet

purple-question

Örnek olarak mor soru işareti şeklindeki yıldıza sahip e-postaları dökmek için arama kutusuna has:purple-question sorgusunu yazmanı yeterli.

Kaynak: http://fieldguide.gizmodo.com/add-ext...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0