Görüş Bildir
Haberler
GENÇLERİMİZ DÜNYA İLE YARIŞIYOR

GENÇLERİMİZ DÜNYA İLE YARIŞIYOR

Şanlıurfa Haber
18.02.2015 - 02:09 Son Güncelleme: 18.02.2015 - 02:56

BAŞKAN GÜVENÇ, 'GENÇLERİMİZ DÜNYA İLE YARIŞIYOR'

    Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Ticaretliler Derneği’nin düzenlemiş olduğu ödül gecesine katıldı. 

Şanlıurfa Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği  bir restaurantta düzenlediği etkinlikle başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

Derneğin düzenlemiş olduğu ve bin 200 öğrencinin katıldığı “Peygamber efendimizin hayatı” adlı geleneksel yarışmada ilk 7’ye giren öğrencilere plaket ve ödül verildi

Törene katılan büyükşehir belediye başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa’nın genç nüfus oranı bakımından Türkiye’nin önde gelen illerin başında geldiğini söyledi.

En çok ihtiyaç duydukları sevgiyle, bilgiyle dolu bir gençliğin yetişmesi olduğunu vurgulayan Güvenç, bir asırdan beri ülke insanın sıkıntılar çektiğini ifade etti.

Yeni yetişen geçliğin her konuda dünyaile yarışa girdiğini ve durumun kendilerini çok memnun ettiğini aktaran Güvenç, şunları kaydetti: “Bizlerin nesilleri birçok şeyden mahrum yetişti. Önümüzde doğru şeyler anlatan bir rehber bulmak zordu. Ama bugün çok şükür son 12 yıldır yakaladığımız müthiş bir ivme ile ülkemiz nasıl dünyada parmak ile gösterilen bir hale geldiyse bu yükseliş tabana gençlerimiz yansıdı. Emin olun hepimin ortak gayesi barıştır, huzurdur.”

'Gelecek Doğru Düşüncenindir”

Şanlıurfa’da her şeyin değişeceğini,  bunu yapabilmek için var gücü ile çalışacaklarını vurgulayan Güneç, şöyle devam etti: “İnanıyorum ki büyükşehir yasasından sonra Şanlıurfa’nın gelişimi ve değişimi hızlanacaktır bunu göreceksiniz. Paradigmalar bakış açıları değişecek her şey değişecek. Sadece yollarımız parklarımız değil topyekun bir değişime imza atacağız.  Hiçbir zaman karamsar olmamamız gerekiyor.  Ben inanıyorum gelecek doğru düşüncenindir.”

Programa, Ticaret Liseliler Derneği Başkanı Niyazı Kocadağ,  Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ve AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü katıldı

Kaynak: http://www.sanliurfahaberler.xyz/sanl...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0