Görüş Bildir
Haberler
Galaxy Note 3 İçin Lollipop Sızdırıldı

Galaxy Note 3 İçin Lollipop Sızdırıldı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Samsung'un 2013 yılında tanıttığı amiral gemisi Galaxy Note 3 için Android 5.0 Lollipop güncellemesi, Şubat ayı gibi çıkması bekleniyor. Güncellemenin son sürümü ise internete sızdı.

Samsung açıklamalarının gerisinde kaldı

Samsung'un yaptığı açıklamalara göre 2014 yılı içerisinde Galaxy Note 4ve Galaxy S5 modelleri Android 5.0 Lollipop güncellemesi alacaktı.

Fakat bu cihazlardan sadece Galaxy S5 güncellemeyi aldı. O da başta ülkemiz gibi pek çok ülkedeki modellere gelmedi. Fakat orjinal S5 ROM'unu aşağıdaki makalemizden indirip, telefonunuza yükleyebiliyorsunuz.

Galaxy Note 4 ise 2014'te güncellemeyi göremedi. Şubat aynıda Galaxy Note 3 ve Galaxy S4'e güncellemeleri yollaması beklenen Samsung'un, bu modelleri zamanında güncelleyip güncellemeyeceği ise merak konusu.

Galaxy Note 3 için Android 5.0 Lollipop sızdırıldı

Daha önce Note 3 için bir tane erken sürüm ROM ve pek çok video sızdırılmıştı. Snapdragon 800 işlemcili SM-N9005 sürümü için XDAforumundaki ekipler tarafından sızdırılan 1.1 GB'lık ROM, yayınlanacak güncellemeye en yakın sürüm olarak nitelendiriliyor. Bu ROM'da yapılan testler başarıyla geçtiğinde güncellemeler dağıtılacak.

Galaxy Note 4'teki yeni TouchWiz arayüzünü alacak olan Note 3, yenilenenTouchWiz'in hızını arkasına alarak esas gücünü daha belirgin bir şekilde gösterebilecek.

Türkiye'de resmi olarak satılan Exynos işlemcili Note 3'lere bu güncelleme yüklenmiyor. Fakat paralel ithalatla alınan Snapdragon 800 işlemcili Note 3 modellerine buradaki yazılımı Odin üzerinden yükleyebilirsiniz. 

  • ShiftDelete
Kaynak: http://shiftdelete.net/galaxy-note-3-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0