Görüş Bildir
Haberler
Galatasaraylı Yöneticiden Sert Melo Açıklaması!

Galatasaraylı Yöneticiden Sert Melo Açıklaması!

Fatih
24.02.2014 - 21:35

Galatasaraylı Yöneticiden Sert Melo Açıklaması!

Galatasaraylı yönetici Sedat Doğan, Melo'nun PFDK'ya sevk edileceği iddiaları üzerine twitter hesabından bir açıklama yaptı.

Galatasaraylı Yönetici Sedat Doğan, Felipe Melo'nun PFDK'ya sevk edileceği iddiaları üzerine kendi twitter hesabından sert bir açıklama yaptı.

Beşiktaş karşılaşmasından sonra Felipe Melo'nun yaptığı hareketin amacının tahrik amaçlı olmadığını iddia ederken, bir çok futbol yıldızının da yaptığı Nossa Nossa dansı nedeniyle futbol otoritelerinin söylediği gibi Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevk edilmesinin anlamsız oduğuna vurgu yapıldı.

Galatasaraylı yönetici Sedat Doğan, Melo ile ilgili görüntüler olduğunu söylüyorlar. Yaptığı hareketin spor ahlakına uymadığını gösteren görüntüler varmış. 'Fenerbahçe-Kasımpaşa karşılaşmasında rakip yedek kulübesiyle ağız dalaşına giren kulübeye ana avrat küfredenin görüntüleri vardı niye sevketmediniz?' dedi.

Sarı kırmızılılar Nossa Nossa dansı ile Melo ile aynı hareketleri yapan bir çok oyuncunun görüntüsü ile PFDK'da savunma yapacak.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın