Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'lı Yönetici Hakan'la İlgilendiklerini Açıkladı

Galatasaray'lı Yönetici Hakan'la İlgilendiklerini Açıkladı

Fatih
22.05.2014 - 23:16

Galatasaray'lı Yönetici Hakan'la İlgilendiklerini Açıkladı

Galatasaray'ın idari menajeri Cenk Ergün, Hakan Çalhanoğlu'nun transfer hedeflerinden biri olduğunu söyledi.

Hamburg'dan ayrılmak istediğini açıklayan ve Leverkusen'e transfer olabileceği yönünde iddialar ortaya atılan Hakan Çalhanoğlu'yla Galatasaray da ilgileniyor. Galatasaray idari menajeri Cenk Ergün, katıldığı bir forumda Hakan Çalhanoğlu hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Maraton.com.tr 'de yer alan haberde Cenk Ergün 'Hakan'ı çok beğeniyoruz. Çok iyi bir oyuncu. Fakat sözleşmesindeki serbest kalma bedeli çok yüksek. Onu almak kolay olmayacak' dedi.

Ergün 'Galatasaray geleceğini Mancini'yle planlıyor. Ayrılacağı yönünde yapılan haberler gerçeği yansıtmıyor' şeklinde konuşarak, İtalyan teknik adamın takımda kalacağını ifade etti. Transferle ilgili soruları da yanıtlayan Galatasaray'lı yönetici 'Önümüzdeki yıl Türkiye'de 8 yabancı oynatabileceksiniz, ve bunların 5 tanesi sahada olabilecek. Şu anda toplam 11 tane yabancımız olduğu için, önceliğimiz yerli futbolcular.' dedi.

Cenk Ergün son olarak Drogba ve Sneijder'le ilgili yaptığı açıklamalarda ise 'Sneijder'e birkaç teklif var, ancak onu satmayı düşünmüyoruz. Drogba'nın Juventus'la görüştüğünü biliyorum, ailesinin kararına göre hareket edecektir' dedi.

Didier Drogba'yla Juventus'un yanı sıra, Roma ve Chelsea'nin de ilgilendiği iddia ediliyor.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/453/trans...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın