Görüş Bildir
Haberler
G.Saray ve F.Bahçe'ye Ceza

G.Saray ve F.Bahçe'ye Ceza

Fatih
31.10.2014 - 22:04

G.Saray ve F.Bahçe'ye Ceza

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu, Galatasaray Kulübü'nün erkek ve kadın basketbol takımlarına toplam 15 bin, Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'na ise 2 bin 500 lira para cezası verdi.

TBF'den yapılan açıklamada, Galatasaray Odebank ile Fenerbahçe arasında oynanan Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında her iki kulübe de ceza verildiği belirtildi.

Sarı-kırmızılı taraftarların küfürlü tezahüratıyla iki kez oyunun duraksaması nedeniyle Galatasaray Odeabank'a 7 bin 500 lira, sarı-lacivertli taraftarların küfürlü tezahüratıyla maçın bir kere durması sebebiyle Fenerbahçe'ye ise 2 bin 500 lira para cezası uygulandığı kaydedildi.

Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı'na ise ligde Eskişehir Basket ile oynadığı karşılaşmada taraftarlarının küfürlü tezahüratı sebebiyle 7 bin 500 lira para cezası verildiği ifade edildi.

Kurul, Galatasaray Kulübü'nün erkek ve kadın takımlarına toplam 15 bin lira ceza vermiş oldu.

Royal Halı Gaziantep Basketbol'a ise Beşiktaş İntegral Forex maçında, misafir takımın sahaya giriş ve çıkışını sağlamak üzere körük bulundurulmaması nedeniyle 3 bin lira para cezası verildiği bildirildi.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/TurkiyeBask...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın