Görüş Bildir
Haberler
Eskişehirspor'dan Veysel Açıklaması

Eskişehirspor'dan Veysel Açıklaması

Batuhan
03.02.2014 - 10:58

Eskişehirspor'dan Veysel Açıklaması

Eskişehirspor yönetimi tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

'Profesyonel futbolcumuz Veysel Sarı ile olan sözleşmemiz, 230.000 €'su futbolcunun kendisinden, 700.000 €'su Galatasaray Spor Kulübünden olmak üzere toplam 930.000 € karşılığında feshedilmiş olup, futbolcunun Galatasaray Spor Kulübüne transferine izin verilmiştir. Veysel Sarı'ya Eskişehirspor'a yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eder, futbol yaşamında başarılar dileriz. Eskişehirspor Kulübü Yönetim Kurulu.'

VEYSEL ALACAĞINDAN VAZGEÇTİ

Kulübü ile sözleşmesini uzatmadığı için devre arası kampına katılmayan ve uzun süredir takımla antrenmanlara çıkmayan Veysel Sarı, Galatasaray'a gelmek için kırmızı siyahlı kulüpten alacağı olan 800 bin liradan da vazgeçti. Galatasaray ise Eskişehirspor'dan Necati Ateş ve Erman Kılıç transferlerinden olan 400 bin euro'luk alacağını sildi.

Bu transferde Fenerbahçe'nin de devreye girdiği ve Ersun Yanal'ın eski öğrencisi olan Veysel'i istediği iddia edilirken, Veysel sarı kırmızılı kulübü tercih ederek Galatasaray'da oynamak istediğini Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan'a ilettiği öğrenildi.

Kaynak: http://spor.haberturk.com/futbol/habe...
İçeriğin Devamı Aşağıda

G.Saray'dan KAP'a Transfer Açıklaması

Galatasaray, Veysel Sarı’nın transferi için KAP’a açıklama yaptı.

Açıklama şöyle;

“Profesyonel futbolcu Veysel Sarı ve kulübü Eskişehirspor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi konusunda resmi görüşmelere başlanmıştır.Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.”

Kaynak: http://amkspor.com/2014/02/03/g-saray...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0