Görüş Bildir
Haberler
Futbol Hayatı Tehlikeye Düşebilir

Futbol Hayatı Tehlikeye Düşebilir

Fatih
19.06.2014 - 20:38

Futbol Hayatı Tehlikeye Düşebilir

Ronaldo ile ilgili flaş bir iddia ortaya atılırken akıllara Ganalı büyücü geldi

Portekiz Milli Takımı'nın yıldızı Cristiano Ronaldo ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Sakatlığı nedeniyle son antrenmanı yarıda bırakan Ronaldo'nun Dünya Kupası'nın kalan maçlarında forma giymesinin zor olduğu iddia ediliyor.

Portekiz Futbol Federasyonu'ndan henüz resmi bir açıklama yapılmazken milli takım doktorunun 'Ronaldo kupada oynamaya devam ederse sakatlığı futbol hayatını sona erebilir' şeklinde konuştuğu öne sürüldü.

Ganalı büyücünün Ronaldo büyüsü..!

Öte yandan Ronaldo'nun üst üste yaşadığı diz sakatlıklarının ardından akıllara Ganalı büyücünün ilginç sözleri geldi. Ganalı 'cadı doktoru' Nana Kwaku Bonsam, Ronaldo'ya büyü yaptığını iddia etmişti.

Bonsam, 'Cristiano Ronaldo'nun sakatlığının nedenini biliyorum, üzerinde çalışıyorum. Çok ciddiyim. Geçtiğimiz hafta Kawhiri Kapam adında özel bir ruh yaratmak amacıyla dört tane köpek bulup kullandım. Tam dört ay önce Cristiano Ronaldo'nun Dünya Kupası'nı kaçırmasına neden olacak, en azından Gana'ya karşı oynamamasını sağlayacak bir büyü üzerinde çalıştığımı söylemiştim. Tekrarlıyorum bu sakatlığın medikal bir tedavisi yok. Sebebini asla bulamazlar' açıklamasını yapmıştı.

Ronaldo'nun futbol hayatı tehlikede

FIFA Dünya Kupası'nda yer alan Portekiz Milli Takımı'nın yıldızı Cristiano Ronaldo'nun oynamaya devam etmesi halinde futbol hayatının tehlikeye gireceği iddia edildi.

İngiliz ve İspanyol basınında yer alan haberlerde, antrenmanlarda sol dizindeki sakatlığı nükseden ve tedavisine devam edilen Ronaldo ile Portekiz'in sağlık ekibinin özel bir görüşme yaptığı ve yıldız oyuncuya turnuvanın diğer maçlarında oynamaması gerektiği öne sürüldü.

İddialara göre kendi doktoru tarafından da kontrol altına alınan Portekizli yıldıza, turnuvaya devam etmesi halinde profesyonel futbol hayatını riske atacağı ve bir daha futbol oynayamayacağı uyarısı yapıldı.

Durumun ciddiyetine rağmen Dünya Kupası'na devam etmek isteyen 29 yaşındaki oyuncunun, kendisini iyi hissettiği ve 22 Haziran Pazar günü Portekiz'in ABD ile yapacağı karşılaşmaya çıkmak istediği ifade edildi.

G Grubu'nda yer alan Portekiz, ilk maçında Almanya'ya 4-0 yenilmiş ve 90 dakika sahada kalan Ronaldo, etkisiz bir performans sergilemişti.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/2014-dunya-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın