Görüş Bildir
Haberler
Fransa'nın Hevesi Kursağında Kaldı: 1-1

Fransa'nın Hevesi Kursağında Kaldı: 1-1

Fatih
02.06.2014 - 00:16

Fransa'nın Hevesi Kursağında Kaldı: 1-1

Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren Fransa, sahasında konuk ettiği Paraguay karşısında son bölümlere doğru bulduğu golle öne geçse de beraberliğe razı oldu.

2014 Dünya Kupası öncesi hazırlıklarını sürdüren Fransa, oynadığı üçüncü hazırlık maçında Paraguay ile 1-1 berabere kaldı. 82. dakikada Griezmann ile öne geçen ev sahibi takım, 89'da Caceres'in golüne engel olamadı.

Karşılaşmanın ilk yarısında oyunun kontrolü Fransa'daydı. 18. dakikada Giroud'nun kafayla indirdiği topu ceza sahası içinde önüne alan Remy'nin vuruşunda top az farkla auta gitti.

29- dakikada Caceres'in şutunda Sakho'ya çarpan top tam köşeye gitse de Lloris iyi bir refleksle topu çelmeyi başardı.

32- dakikada Giorud'nun ortasında Remy penaltı noktası yakınında nefis bir vole vurdu ancak top az farkla üstten auta gitti. İlk yarının geri kalan bölümlerinde de gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odalarına golsüz eşitlikle girdi.

Mücadelenin ikinci yarısında ise tempo yüksekti. 49. dakikada Giroud'nun arka direğe doğru gönderdiği topa Valbuena vuruşunu yaptı ancak meşin yuvarlak çerçeveyi bulmadı.

58- dakikada sol kanatta topla buluşan Valbuena'nın ortasında Giroud iyi yükselip kafa vuruşunu yaptı ancak Silva gole izin vermedi.

82- dakikada kullanılan köşe vuruşu sonrasında Giroud'nun kafa vuruşunda Silva'dan dönen topu alan Koscielny, müsait durumdaki Griezmann'ı gördü. O da uzak köşeye şık bir vuruş yaparak takımını öne geçirdi: 1-0.

89'da Rojas'ın kullandığı serbest vuruşta altıpas içersinde kendisini unutturan Caceres düzgün bir kafa vuruşuyla fileleri havalandırdı: 1-1. Bu gol, maçın da sonucunu belirleyen gol oldu.

Fransa Milli Takımı Dünya Kupası öncesindeki son hazırlık maçını 8 Haziran'da Jamaika ile oynayacak.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/match/fransa-v...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın