Görüş Bildir
Haberler
Foto Proje 2015'in En İyilerini Seçiyor!

Foto Proje 2015'in En İyilerini Seçiyor!

egeboi
05.01.2016 - 18:16

Foto Proje; Fotoğraf alanında gerçekleştirdiği ilklere daha önce benzeri yapılmamış "En İyiler" fotoğraf yarışmasıyla bir yenisini daha ekliyor.

Türkiye ve KKTC'de 81 şehirde yüzlerce profesyonel fotoğrafçısı ile fotoğraf alanında hizmet veren firma; yaptığı bu organizasyonu Foto Proje internet sitesi üzerinden her yıl aynı tarihlerde tekrar ederek geleneksel hale getirmeyi planlıyor. 

Hepimizin içinde kocaman bir fotoğrafçı ruhu olduğunu bilerek, sizi yakalamış olduğunuz etkileyici anlar ile bu yarışmanın bir parçası olmaya davet ediyoruz.

Foto Proje 'En İyiler' Fotoğraf Yarışması;  Düğün, Nişan, Sünnet, Mezuniyet, Stüdyo, Yeni doğan, Vitrin, Reklam, Düğün Videosu ve Proje fotoğrafçılığı gibi alanlarda gerçekleştirilerek toplam 10 kategoride çok ciddi ödüller vermeyi planlıyor. Yarışma Türkiye ve KKTC'de hizmet veren Fotoğraf Stüdyoları, Fotoğraf Firmaları, Amatör ve Profesyonel hobi fotoğrafçılarına açık olup, katılımın ücretsiz olduğu belirtiliyor.

Kategori bazında birinci olacak fotoğrafları derleyip sizlere sunacağımız bu etkinlikte oldukça etkileyici karelerin yarışacağından eminiz!

İçeriğin Devamı Aşağıda
FotoProje Detay

Foto Proje 'En İyiler' fotoğraf yarışmasının amacının ise;

Sisteme üye olan/olacak Fotoğraf Stüdyoları ve Fotoğraf firmalarının yaz sezonu boyunca çektikleri fotoğrafların albümler halinde düğün, nişan, sünnet, mezuniyet, stüdyo, yeni doğan ve vitrin kategorilerinde sisteme yüklenmesi ve sonrasında en iyilerinin belirlenerek ödüllendirilmesi,

Fotoğraf Stüdyoları ve Fotoğraf firmalarının sisteme yüklemiş oldukları Düğün Video Kliplerinin en iyisinin belirlenerek ödüllendirilmesi,

Hobi fotoğrafçılarının sisteme yüklemiş oldukları Foto Projelerin en iyisinin belirlenerek ödüllendirilmesi olduğu belirtiliyor.

Foto Proje 'En İyiler' Fotoğraf Yarışmasına katılım 15 Aralık 2015 saat 12.00 itibariyle başlamış olup 15 Mayıs 2016 saat 23.59'da sona eriyor. Bu tarihler arasında sisteme yüklenen fotoğraf albümleri, proje ve videolar 28 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak Jüri Değerlendirmesi sonrası 30 Mayıs 2016 tarihinde ödül kazananların açıklanmasıyla sona ermesi planlanıyor.

Yarışmanın seçici kurulunda Türkiye'nin tanıdığı isimlerin yanı sıra kendi alanlarında eğitim veren profesyonel fotoğrafçılar bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
1
1
1
0
0