Görüş Bildir
Haberler
Film Severlerin Bayılacağı 7 Film Önerisi

Film Severlerin Bayılacağı 7 Film Önerisi

Nyks
20.01.2016 - 12:33

1-Aynı Yıldızın Altında (2014-Romantik Dram Filmi)

Belkide The Notebook'dan Sonra Görüp Görebileceğiniz En güzel Romantik Filmdir.

Beyazperde'de 5 üzerinden 4.3 alan filmin yönetmeni Josh Boone ve kitabının yazarı John Green kadar başroldeki oyuncular Shailene Woodley ve Ansel Elgort'un muhteşem oyunculuğu sayesinde ortaya muhteşem bir film çıkmış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2-Korku Seansı (2013-Korku Filmi)

Korku seansı veya ingiliizce adıyla The Conjuring, James Wan'ın yönetmenliğini yaptığı gerçek bir hikayeye dayanan 2013 ABD yapımı doğaüstü korku filmidir.

3-Aşk Tutulması (2008-Romantik Komedi)

Aşk Tutulması, 24 Ekim 2008 tarihinde vizyona giren yönetmenliğini Murat Şeker'in yaptığı senaryosunu da Murat Şeker ve Selami Genli'nin yazdığı bir romantik komedi filmi.

4-Terminatör 5:Genisys (2015-Aksiyon)

Terminatör: Genisys, Alan Taylor'ın yönettiği, Laeta Kalogridis ve Patrick Lussier tarafından senaryosunun yazıldığı 2015 Amerikan bilim kurgu aksiyon filmi. Terminator serisinin beşinci filmidir.

5-3 İdiots – 3 Aptal (2009-Macera-Komedi)

Mühendislik bölümü okuyan 3 arkadaşın isimleri  Rancho, Farhan ve Raju’dur. Film’de bunların hayatını anlatırken okudukları hazır kötü eğitim sistemini eleştirmektedir. Rancho tam bir bilim dehasıdır. Yeni icatlar buluşlar yapmakta kafası çok iyi çalışmaktadır.  Farhan ailesi tarafından mühendislik okumaya zorla gönderilmiş aslında fotoğrafçılık okumak isteyen 3 arkadaştan biridir. Raju’da başka batıl inançlara inanarak sınavlarından yüksek almayı düşünen biridir. Bunların hiç bir işe yaramayacağını sonradan anlayıp mühendis çıkan biridir. 2009 yılında çıkan bu Film Türkiye’de Türkçe dublajlısı yoktu. Türkçe altyazılı vardı. Daha 2-3 gün önce Türkçe Dublajlısı yapıldı. İzlemenizi gerçekten  tavsiye ediyorum.KOMEDİ İLE KARIŞIK BİR MACERA FİLMİDİR.

6-Cesur Yürek(1995-Tarihî,yarı kurgusal film)

Cesur Yürek; Mel Gibson'in yönettiği ve başrolünü oynadığı tarihî, yarı kurgusal film. William Wallace'ın hayatını anlatır.

Yaşanan büyük acılar sonrası yeniden memleketi olan İskoçya’ya dönen William Wallace’ın asıl amacı çiftçilik yaparak sakin bir hayat sürmektir. Çocukluk aşkıyla karşılaştığında bunun onu dipsiz bir uçuruma iteceğinin farkında değildir. Bir gün İngiliz askerleri, William’ın çocukluk aşkı olan Murron’a tecavüz etmeye çabalarlar. William, onu kurtarır; ancak bu Murron’un ölümüne ve bir dönemin değişimine sebebiyet verecektir.

Mel Gibson’un ünlü İskoç halk kahramanı William Wallace’ı hem canlandırdığı hem de yönettiği filmi kısa sürede bir fenomene dönüşmüştü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7-Kuzuların Sessizliği(1991-Psikolojik Gerilim)

Kuzuların Sessizliği, yazar Thomas Harris'in aynı adlı romanından beyaz perdeye aktarılan, yönetmenliğini Jonathan Demme'nin yaptığı, 1991 yapımı psikolojik gerilim türünde bir film. Thomas J.

Gösterime giriş tarihi: 11 Ekim 1991 (Türkiye)

Yönetmen: Jonathan Demme

Süre: 2 saat 18 dakika

Önceki film: Kızıl Ejder

Devam filmi: Hannibal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cedric

paylaşımlarının devamı dileğiyle

Nyks

çok teşekkür ediyorum :)