Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'ye 15 Milyon Euro'luk Müthiş Teklif

Fenerbahçe'ye 15 Milyon Euro'luk Müthiş Teklif

Batuhan
16.06.2014 - 11:30

Fenerbahçe'ye 15 Milyon Euro'luk Müthiş Teklif

Fenerbahçe'de gelecek sezonun planlaması yapılırken takımın yıldız ismine müthiş bir teklif yapıldı.

Diego Ribas'a imza attırmaya hazırlanan Fenerbahçe'de şok bir ayrılık yaşanabilir. Gelecek sezona dört yıldız parolasıyla girecek olan sarı lacivertlilere yıldız ismi için öyle bir teklif yapıldı ki yönetimin bu teklife ne yanıt vereceği merak konusu.

Teklif doğrulandı

Uzun süredir Moussa Sow'un takmdan ayrılacağı iddia edilirken Birleşik Arap Emirlikleri'nden gelen haber bu iddiaları doğruladı.Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al Jazira takımının talip olduğu Moussa Sow adım adım sarı lacivertli kulüpten ayrılıyor. 'Thenational' adlı internet sitesinin haberine göre Al Jazira kulübünün yetkilileri Mouusa Sow'un transferini doğruladı.

Caicedo'nun yerine Sow

Hbaerde Ekvador'la birlikte Dünya Kupası'nda yer alan Felipe Caicedo'nun takımdan ayrılabileceğini belirten Al Jazira kulübünün yetkilileri, Fenerbahçeli Moussa Sow'u transfer etmek istediklerini doğruladığı ve görüşmelere başlayacaklarını açıkladığı okuyuculara aktarıldı. Senegalli golcünün sözleşmesi gereği kademe kademe düşen maaşı sonucu sarı lacivertlilerden ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu belirtilirken sarı lacivertli yönetimin Sow için nasıl bir karar vereceği merak konusu.

Al Jazira kulübünün Sow için menajerler aracılığıyla yaklaşık 15 milyon Euro'luk bir teklif önerisinde bulunduğu ve Fenerbahçe'den gelecek karara göre oyuncuya imza attıracağı aktarılıyor.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın