Görüş Bildir
Haberler
"Fenerbahçe Formasını Taşıyoruz!"

"Fenerbahçe Formasını Taşıyoruz!"

Fatih
04.05.2014 - 22:05

Fenerbahçe Formasını Taşıyoruz!

Rehavete kapıldıklarını belirten Mert Günok, Fenerbahçe forması taşıdıklarını ve bunun ciddiyetinde mücadele etmeleri gerektiğini ifade etti.

Spor Toto Süper Lig 'in 32. hafta mücadelesinde Akhisar deplasmanında 3-1'lik mağlubiyetle dönen Fenerbahçe 'de genç file bekçisi Mert Günok , şampiyonluğun beraberinde rehaveti getirdiğini itiraf etti.

Daha ciddi olmaları gerektiğini belirten Günok, maçtan sonra yayıncı kuruluş LigTV 'ye verdiği demeçte, 'Öncelikle Akhisar takımna maçtan önce yaptıkları jest için teşekkür ediyorum. Maça gelirsek, biraz daha ciddi olmamız gerekiyordu. Kötü başladık ve arka arkaya goller de geldi. İkinci yarıda biraz toparlandık ama olmadı.' dedi.

Rehavete kapılmanın faturasını mağlubiyetle ödediklerini ifade eden genç kaleci, 'Akhisar takımını tebrik ediyoruz. Şampiyon olunca tabii ki ufak bir rehavet oluyor. Hafta içi idmanlarımızın temposu biraz daha düşük oluyordu. Ama dediğim gibi maça çıktığımız zaman elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerekiyor. Sonuçta Fenerbahçe formasını taşıyoruz. Bundan sonraki maçlarda daha ciddi olmamız lazım.' şeklinde konuştu.

'KONSANTRE OLAMADIK'

Şampiyonluğu ilan etmenin ardından lige konsantre olmanın zor olduğuna inanan Christian Baroni , 'Kontrol tamamen bizde değildi. Akhisar takımı erkenden 2-0 öne geçti. Sonrasında golü bulsak da üçüncüyü yedik. Söylenecek fazla bir şey yok. Şampiyonluğu ilan ettikten sonra lige devam etmek gerçekten çok zor. Aynı konsantrasyonu sağlayıp aynı performansı sergilemek oldukça zor. Ama en azından kalan iki haftada bu görüntümüzü tekrarlamamız lazım.' açıklamalarında bulundu.

'BAYERN MÜNİH BİLE...'

Son haftaların formda oyuncusu Michael Kadlec , 'Çok kötü bir ilk yarı geçirdik ve kalemizde arka arkaya goller gördük. Beklemediğimiz bir başlangıçtı. Şampiyon olduktan sonra bir konsantrasyon kaybı yaşadık. Bu tip maçlarda sahaya çıkıp oynamak pek de kolay değildir ama yapacak fazla bir şey yok. Kalan maçlarımızda daha iyi olmaya çalışacağız. Çok da normal bir durum değil bu çünkü biz Fenebrahçe'yiz ve her maçı kazanmalıyız ama futbolda böyle şeyler de oluyor. Bayern Münih bile şampiyon olana kadar hiç kaybetmemişti ama sonradan iki üç maç kaybettiler. Önümüzdeki maçlarda işimize konsantre olup o maçları kazanmak istiyoruz.' ifadelerini kullandı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın