Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'de Dev Emenike Krizi

Fenerbahçe'de Dev Emenike Krizi

Fatih
11.10.2014 - 20:00

Fenerbahçe'de Dev Emenike Krizi

Galatasaray'da 3 aydır parası ödenmeyen Wesley Sneijder'ın, FIFA'ya başvurması durumunda serbest kalacağının ortaya çıkmasının yankıları sürerken, Fenerbahçe'nin de Emenike konusunda benzer bir kriz yaşadığı öne sürüldü.

Fenerbahçe’de Emmanuel Emenike’nin bonservisi ile ilgili kriz yaşandığı iddia edildi. Nijerya basını, Fenerbahçe’nin Emenike’nin takisidini ödemediğini ve bu nedenle başının ağrıyacağını yazdı.

İddiaya göre Fenerbahçe ve Spartak Moskova, Emenike için 12 milyon 350 bin Euro’ya anlaştı. Anlaşmanın ardından 6 milyon ve 6 milyon 350 bin Euro olmak üzere iki takside ayrılan ödemeye bir de 650 bin Euro yetiştirme bedeli eklendi. Ancak Fenerbahçe’nin ilk 6 milyon Euro’luk taksidin ardından ikinci taksidi ödemediği ifade edildi.

YETİŞTİRME PARASI ÖDENMEZSE FIFA DEVREYE GİREBİLİR

Spartak Moskova’nın ikinci taksidi beklediği ve Fenerbahçe’ye uyarıda bulunduğu belirtilirken 650 bin Euro’luk zorunlu yetiştirme bedelinin ödenmemesi durumunda da FIFA’nın devreye gireceği vurgulandı.

Öte yandan Nijerya basını Fenerbahçe’de mutsuz olduğunu iddia ettiği Emenike’nin devre arasında Spartak Moskova’ya dönebileceğini de satırlarına ekledi.

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.com/2014/10/11/fenerba...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın