Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe De Değişen Bir Şey Yok, Muslera Gerçekten Müthiş Bir Oyuncu...

Fenerbahçe De Değişen Bir Şey Yok, Muslera Gerçekten Müthiş Bir Oyuncu...

Oğuz Akdeniz
10.03.2015 - 16:52 Son Güncelleme: 10.03.2015 - 18:00

Fenerbahçe De Değişen Bir Şey Yok, Muslera Gerçekten Müthiş Bir Oyuncu...

Fenerbahçe kendi sahasında kendi seyircisi önünde çok iyi mücadele etti. Doğrusunu isterseniz skor daha da farklı olabilirdi.Kilo almış Emenike ' nin top kovalarken yuvarlanmasında bile bir azim vardı dün gece..

Sahada çok uyumlu bir takım görüntüsü vermemelerine rağmen özellikle bazı oyuncularının istekli oyunları ve doğru bir taktik anlayış ile sonuca gittiler.

Maçı izlerken Fenerbahçe li Egemen ' in sürekli olarak ileride gol kokladığını gördüm.Aynı şeyi maalesef ki Galatasaray adına yapabilen tek bir oyuncu yoktu.Defans hattında özellikle Mehmet Topal ' ın toparlayıcı fonksiyonu, Diego nun '' Ben daha iyisini yapabilirim '' anlayışı ile birleşince güzel bir atmosfer de oluştu.

Zaten Fenerbahçe sağ kanatta Gökhan Gönül ile orta sahada Emre ve Kuyt ile Sow ve Emenike gibi isimleri her an pozisyona sokabiliyor.Bunun maç içerisinde pek çok örneğini gördük te Galatasaray ' ın en iyisinin Muslera olmasını anlayamadık.

Bir takım düşünün.. Senelerdir kaybediyor ve nedense buna karşı bir türlü önlem alamıyor.Sen elbette ki Pandev,Dzemaili,Bruma gibi oyuncularından verim alamamış olabilirsin. Son 2 senedir değiştirmediğin antrenör de kalmamış.Bunu da anlayabiliriz..

Ancak neden halen daha oyunu kendi sahanda kabul edip sadece şişirme toplar ile pozisyon yaratmaya çalışırsın ki..? Fenerbahçe' nin golünde bile pozisyonda ve gelişiminde ustalık var.Kuyt gibi bir oyuncu bu hatayı affeder mi..?

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/oguz-akden...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın